ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Το κρυμμένο μήνυμα του Μαραθωνίου Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:53:00 μ.μ. |

 Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και πρωτοφανής (αν πραγματικά δεν είναι) η υστερία (με την καλή την έννοια) που έπιασε τους Ναυπλιώτες αλλά και γενικότερα τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής ώστε να γίνουν δρομείς ή έστω να συμμετάσχουν με οποιονδήποτε τρόπο σε ένα αγώνισμα του Μαραθωνίου Ναυπλίου.


Πρόκειται ίσως για το μεγαλύτερο επίτευγμα του Δημήτρη Κωστούρου που θα σημαδέψει την θητεία του και που ευχόμαστε να αφήσει ανεξίτηλο το ενδιαφέρον για τον αθλητισμό στους κατοίκους της περιοχής για πάντα.

Μεγάλο το στοίχημα φάνταζε πριν τρία χρόνια όταν έγινε ο πρώτος Μαραθώνιος Ναυπλίου, αλλά σήμερα μετά το τέλος και της τρίτης διοργάνωσης νομίζουμε πως πλέον παγιώθηκε ως η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Πελοποννήσου, κάτι που το επιβεβαιώνουν και τα νούμερα των συμμετοχών που ξεπέρασαν τους 6.500 χιλιάδες και ξάφνιασαν ευχάριστα την οργανωτική επιτροπή που δια στόματος του γενικού διευθυντή του Μαραθωνίου Ευάγγελου Παπαποστόλου, εξήγγειλε πως ο στόχος για του χρόνου είναι ο διπλασιασμός των συμμετοχών.

Είναι πραγματικά μεγάλη η επιτυχία της διοργάνωσης όχι μόνο για την διαφήμιση και προβολή της περιοχής, όχι μόνο για τα χρήματα που αφήνουν οι επισκέπτες στην πόλη, όχι μόνο γιατί όλοι ασχολούνται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με τον αθλητισμό, όχι μόνο γιατί μεγαλώνει το εθελοντικό κίνημα, όχι μόνο γιατί και τα μικρά παιδιά τραβούν τους γονείς από τον καναπέ, όχι μόνο γιατί μέσα σε αυτόν τον οικονομικό ορυμαγδό δημιουργηθηκε κάτι που μοιάζει με εθνική τοπική γιορτή χωρίς τους ήρωες προγόνους μας, αλλά γιατί επιβεβαιώνει την θέληση του καθενός ξεχωριστά να γίνει ήρωας σήμερα ενός άθλου ατομικού, προσωπικού αλλά και οικογενειακού ή και της παρέας ή του σχολείου.

Αυτό έχουμε μεγάλη ανάγκη όλοι σήμερα, να γίνουμε πρώτα απ όλα για λίγο ήρωες στα μάτια τα δικά μας, στα μάτια του παιδιού μας, για να αρχίσει να φυτρώνει και πάλι η κατακρεουργημένη αυτοπεποίθηση μας !!!

Αυτή την ευκαιρία μας έδωσε ο Μαραθώνιος Ναυπλίου, αυτή την ευκαιρία θα περιμένουμε κάθε χρόνο, αυτή την ευκαιρία θα την μοιραζόμαστε κάθε φορά που θα φτάνουμε στην γραμμη του τερματισμού με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Η αξία του Μαραθώνιου Ναυπλίου βρίσκεται κρυμμένη στο βλέμμα του παιδιού που τερματίζει ξέροντας πως δεν είναι πρώτο αλλά είναι ικανοποιημένο και με το παραπάνω, μόνο με την συμμετοχή, μόνο με το χειροκρότημα!!!

Και του χρόνου!!!

Γ.Ρ.              
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ