ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΠΑΣΟΚ Αργολίδας: Θα μας τρελάνουν

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:39:00 μ.μ. | |
 Ακόμα στ' αυτιά μας ηχούν οι διθυραμβικοί πανηγυρισμοί του πρωθυπουργού Τσίπρα, της “παρά φύσιν” συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, μετά τη σύνοδο των αρχηγών κρατών της Ε.Ε. της 7ης Μαρτίου, ότι απομονώθηκαν όσα κράτη κλείνουν τα σύνορα στους πρόσφυγες και μετανάστες. 

Και πριν καταλαγιάσουν οι φανφάρες Τσίπρα, έρχεται ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Τουσκ και απονέμει απλόχερα συγχαρητήρια στις χώρες που έκλεισαν τα σύνορά τους στο διάδρομο των δυτικών Βαλκανίων, σε εφαρμογή της ομόφωνης απόφασης των 28 αρχηγών κρατών της Ε.Ε., άρα και του Έλληνα πρωθυπουργού Τσίπρα.

Για να μην τρελαθούμε, εδώ κάποιος λέει ψέματα. Και από τη στιγμή που δεν διαψεύδει ρητά και κατηγορηματικά ο Τσίπρας τον Τουσκ, σημαίνει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός συμφώνησε ή δεν κατάλαβε ότι συμφώνησε, στο κλείσιμο των συνόρων και μετά συνειδητά και ασύστολα ψεύδεται, ως συνήθως. Ό,τι και να συμβαίνει τα γεγονότα οδηγούν σε επικίνδυνα και αδιέξοδα μονοπάτια και ο Τσίπρας είναι έκθετος.

Και ενώ ο “κόσμος καίγεται”, ο Τσίπρας καλεί προ ημερησίας διάταξης συνεδρίαση της Βουλής των Ελλήνων για θέματα ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης και πάταξης της διαφθοράς. Σ' αυτά τα θέματα που είναι δεδηλωμένη και εκπεφρασμένη η σύμφωνη γνώμη όλων των ελληνικών κομμάτων. Άρα η ενέργεια του Τσίπρα είναι εκ του περισσού, πονηρή, αποπροσανατολιστική και άκρως επικίνδυνη, αφού στοχεύει στο να δηλητηριάσει το πολιτικό κλίμα χωρίς λόγο τη στιγμή που έχει τη συναίνεση στο προσφυγικό και απαιτούνται ευρύτερες εσωτερικά εθνικές συμμαχίες. Θέλει να συγκαλύψει τα δικά του ατοπήματα (συναντήσεις και υποσχέσεις σε εκδότες) και των υπουργών του (βλέπε Παπαγγελόπουλος) με προκλητικές παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης.

Δυστυχώς “αλλού γι' αλλού” ο Έλληνας πρωθυπουργός, ο διδάκτορας της πολιτικής... οικονομίας και διδάκτορας της γκαιμπελικής προπαγάνδας.

Λίγο ακόμα και θα μας τρελάνουν..., αν δε μας αποτελειώσουν.


Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ