ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

"Καββαδίας": Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι μας στήριξαν υλικά και ηθικά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:36:00 μ.μ. |
 Δυστυχώς, ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος του Παραδοσιακού Λυγουριάτικου Καρναβαλιού ούτε τη φετινή χρονιά. Η απογοήτευση ήταν έκδηλη στα πρόσωπα μας και όλων των καρναβαλιστών κυρίως των μικρών, που τον τελευταίο ενάμιση μήνα έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους στην κατασκευή των αρμάτων. 
Ωστόσο, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου που εκδόθηκε το πρωί της Καθαροδευτέρας, ‘’η καρναβαλική μας φλόγα παραμένει αναμμένη’’, αλλά τα κούλουμα γιορτάστηκαν με πολύ κέφι και συμμετοχή κόσμου, στο χώρο κατασκευής των αρμάτων, όπου δεν έλειψαν τα αλευρομουντζουρώματα καθώς και τα σαρακοστιανά εδέσματα και το κρασί , στο ταβερνείο που είχε στηθεί.
Παρόλες τις δυσκολίες, όταν η βροχή σταμάτησε κάποιοι ασυγκράτητοι καρναβαλιστές με ελάχιστα ιδιωτικά άρματα έκαναν μια σύντομη βόλτα στον κεντρικό δρόμο του Λυγουριού, για το καλό της ημέρας ! 
Το γλέντι έκλεισε με την καύση του καρνάβαλου στην αυλή του εργαστηρίου των αρμάτων και…μπορεί το καθιερωμένο Λυγουριάτικο Καρναβάλι να μην πραγματοποιήθηκε, όπως ήταν προγραμματισμένο, αλλά τα άρματα του Συλλόγου και οι καρναβαλιστές αναμένουν να παρελάσουν την επόμενη χρονιά με αμείωτο κέφι, φυσικά…καιρού επιτρέποντος! 
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι μας στήριξαν υλικά και ηθικά στην όλη διοργάνωση και ευελπιστούμε του χρόνου επιτέλους να γίνει το Καρναβάλι μας με ευνοϊκές καιρικές συνθήκες. 
Ευχόμαστε Καλή Σαρακοστή σε όλους !

Με εκτίμηση
Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Καββαδία»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ