ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Ανδριανός: Η ζωή, η πορεία και το έργο της κυρίας Παπαγεωργοπούλου είναι πηγή έμπνευσης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:30:00 μ.μ. | |
 Ομιλία του Βουλευτή Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννη Ανδριανού  στην τελετή βράβευσης της Προέδρου του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία ν. Αργολίδας  κ. Αναστασίας Παπαγεωργοπούλου από τον Δήμο Ναυπλιέων.

“Θέλω να συγχαρώ τον Δήμο Ναυπλιέων για την πρωτοβουλία και την διοργάνωση της αποψινής εκδήλωσης, και βεβαίως θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ την κυρία Παπαγεωργοπούλου για την άοκνη και συνεπή της προσφορά στον τόπο μας και στον μεγάλο στόχο της διασφάλισης ίσων δικαιωμάτων σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

Η σημερινή βράβευση, είναι μια έμπρακτη αναγνώριση αυτού του αγώνα που υπό την Προεδρία της κυρίας Παπαγεωργοπούλου δίνει ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία του νομού Αργολίδας, πετυχαίνοντας μικρά θαύματα, όπως η ανέγερση του κέντρου δημιουργικής απασχόλησης στην Πυργέλλα.

Για όλους μας, η ζωή, η πορεία και το έργο της κυρίας Παπαγεωργοπούλου είναι πηγή έμπνευσης προς δύο πολύ σημαντικές κατευθύνσεις:

Αφενός, βεβαίως, για την ολόψυχη στήριξη μας στον αγώνα που καθημερινά δίνουν οι συμπολίτες μας με αναπηρία.

Και αφετέρου, και εξίσου σημαντικό, για τον αγώνα που όλοι μας, η κοινωνία μας συνολικά και καθένας από μας ξεχωριστά, καλούμαστε να δίνουμε καθημερινά σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία της κρίσης – για την επούλωση των πληγών, για την διόρθωση των αδικιών, για την επιστροφή στην ανάπτυξη, που αυτή τη φορά πρέπει να είναι βιώσιμη και διατηρήσιμη, αλλά και να διαχέει τα θετικά της αποτελέσματα σε όλους τους Έλληνες. Τα χειροπιαστά αποτελέσματα της δικής σας προσπάθειας, του δικού σας αγώνα που δίνετε υπό συχνά πολύ δύσκολες συνθήκες, μας γεμίζουν όλους με αυτοπεποίθηση, με δημιουργικό πείσμα και αισιοδοξία.

Προσωπικά, έχω και έναν λόγο παραπάνω για να αισθάνομαι σήμερα χαρά και συγκίνηση, γιατί είχα ιδιαίτερη την τιμή με απόφασή μου ως αρμόδιος υπουργός να ορίσω την κυρία Παπαγεωργοπούλου μέλος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής ως ελάχιστο δείγμα ανταπόκρισης στην υποχρέωση μας απέναντι της για την τεράστια προσφορά της, ένα αξίωμα από το οποίο προσφέρει πολλά και σημαντικά και στο Παραολυμπιακό κίνημα, στους αθλητές μας με αναπηρίες.

Ένα ευχαριστώ είναι πολύ λίγο για όσα μας προσφέρει η κυρία Παπαγεωργοπούλου. Εύχομαι ολόψυχα με την ίδια δύναμη, την ίδια διεκδικητικότητα και αποφασιστικότητα, να συνεχίσει να μας εμπνέει και να δημιουργεί”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ