ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών επισκέφθηκαν το παράρτημά του στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:51:00 π.μ. | |
 To Παράρτημα του Πολεμικού Μουσείου στο Ναύπλιο επισκέφθηκαν μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πολεμικού Μουσείου Αθηνών: ο Πρόεδρος του ΔΣ/ΠΜ Υποναύαρχος ε.α. Ιωάννης Λεοντακιανάκος ΠΝ, ο Α΄ Αντιπρόεδρος του ΔΣ/ΠΜ Ταξίαρχος Παναγιώτης Γεωργόπουλος και ο Β΄ Σύμβουλος του ΔΣ/ΠΜ Ταξίαρχος ε.α. Παναγιώτης Αναστόπουλος.


Ο Διοικητής του ΚΕΜΧ Ναυπλίου και διευθυντής του Παραρτήματος του Πολεμικού Μουσείου στο Ναύπλιο, Συνταγματάρχης (ΜΧ) Ανδρέας Κορωνάκης, ξενάγησε τους επισκέπτες στους χώρους και τις εκθέσεις του μουσείου. Ο Πρόεδρος ΔΣ/ΠΜ Υποναύαρχος ε.α. Ιωάννης Λεοντακιανάκος ΠΝ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Ιδρύματος «Ιωάννης Καποδίστριας» κ. Κωνσταντίνο Χελιώτη και εξέφρασε τη βαθιά ικανοποίησή του για τη συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και την επιτυχία της περιοδικής έκθεσης «Της Βενετιάς τ’ Ανάπλι. Εικόνες και τεκμήρια πολέμου», που φιλοξενείται στο παράρτημα του Πολεμικού Μουσείου και διοργανώθηκε από τον Δήμο Ναυπλιέων και το Ίδρυμα «Ιωάννης Καποδίστριας».

Επίσης συνεχάρη τον Δήμο Ναυπλιέων για αυτή την πρωτοβουλία, καθώς αποτέλεσε έναν σημαντικό πόλο έλξης του κοινού στο Μουσείο συνολικά και συνετέλεσε στην κατακόρυφη άνοδο της επισκεψιμότητάς του. Δήλωσε επίσης ότι προσβλέπει σε μελλοντικές συνέργειες και στη συνέχιση της συνεργασίας για μελλοντικές εκθέσεις, έτσι ώστε να αξιοποιηθούν και να αναδειχθούν οι διαθέσιμοι χώροι ακόμη περισσότερο, προς όφελος της πόλης και των επισκεπτών της, με ιδιαίτερη έμφαση σε εκπαιδευτικά και βιωματικά προγράμματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η έκθεση «Της Βενετιάς τ’ Ανάπλι: Εικόνες και τεκμήρια πολέμου», από το άνοιγμά της, τον Αύγουστο του 2015, μέχρι και τον Φεβρουάριο 2016, έχει δεχθεί πάνω από 9.000 επισκέπτες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ