ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Από το Κουτσοπόδι ξεκινά η ενημέρωση για την Πρόληψη κατά του καρκίνου του παχέως εντέρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:50:00 μ.μ. | |
 Το νέο πρόγραμμα που θα υλοποιήσει ο σύλλογος καρκινοπαθών και φίλων νομού Αργολίδας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», έχει αφετηρία το Κουτσοπόδι! 

Σας περιμένουμε όλους, το Σάββατο 19 Μαρτίου στις 7:30μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Κουτσοποδίου.

Εκεί ο κ. Απόστολος Πουλάκης, ιατρός γαστρεντερολόγος, θα μας μιλήσει για το καρκίνο του παχέος εντέρου και για τους τρόπους πρόληψής του. Στη συνέχεια όποιος το επιθυμεί (από 50 εως 75 ετών), θα μπορέσει να πραγματοποιήσει δωρεάν προληπτική εξέταση. Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη του πολιτιστικού συλλόγου Κουτσοποδίου "Η Αγία Κυριακή".
Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 20 Μαρτίου στις 7:00μ.μ. θα βρεθούμε στη Νεμέα, σε συνεργασία με το Δήμο Νεμέας. Την ενημέρωση θα πραγματοποιήσει η κα Γεωργία Γιώτα Γαρδικιώτη, ιατρός γαστρεντερολόγος και οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σε τοπικά μικροβιολογικά εργαστήρια.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία, στο πλαίσιο του Προγράμματος “Είμαστε όλοι πολίτες", το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα, γνωστού ως EEA Grants. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης. Για πληροφορίες: Σύλλογος «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», 2751068858 και Νατάσα Μαρλαγκούτσου, διαχειρίστρια προγραμμάτων, 6946222989
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ