ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Επίσκεψη του Μητροπολίτη Αργολίδος στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο Λυγουριό (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:40:00 μ.μ. | | |
 Επίσκεψη στους πρόσφυγες από την Συρία που φιλοξενούνται σε ξενοδοχείο του Λυγουριού πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος το απόγευμα της Τρίτης 15 Μαρτίου.

Κατά την επίσκεψή του ο Μητροπολίτης συναντήθηκε με τους 52 πρόσφυγες (απο τους οποίους πολλά ειναι παιδιά) και τους καλωσόρισε στην Αργολίδα τονίζοντας πως θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια σε ότι χρειαστούν.
Ο σεβασμιότατος έγινε δεκτός από τους πρόσφυγες με απόλυτο σεβασμό,  ενώ κατά την διάρκεια της επίσκεψης μοίρασε γλυκά και σοκολάτες στα παιδιά, ενώ δεν παράλειψε να μιλήσει με τους ταλαιπωρημένους γονείς τους.

Τους πρόσφυγες στο Λυγουριό επισκέφθηκαν επίσης  ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ Γκάτζιος, μέλη του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ο Καββαδίας",  συλλογικότητες και αλληλέγγυοι , άνθρωποι από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους, κα.
Όσοι θέλουν να προσφέρουν οι άνθρωποι χρειάζονται όπως ενημερωθήκαμε:

1. Βρεφικά είδη (πάνες ,παπουτσάκια κλπ)
2, Βρεφική διατροφή (Παιδικό Γάλα.φρουτόκρεμες κλπ)
3. Είδη πρώτης ανάγκης

Το πρωί της Τετάρτης (11-1) στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Πολιτών Άργους (Ηλέκτρας 7, Άργος τηλ. 6977.679113) θα γίνεται συγκέντρωση μόνο των συγκεκριμένων ειδών:

Γυναικεία παπούτσια (νούμερα 36, 38, 40), ανδρικά παπούτσια (νούμερα 42, 44), παιδικά παντοφλάλια (για παιδιά 5-6 ετών), πιπίλες, μαντήλες, κάλτσες, πυτζάμες, παιχνίδια, εσώρουχα καινούργια).

Οι κάτοικοι του Δήμου Επιδαύρου που θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 6977.432282, 6973.534611.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την επίσκεψη του Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκταρίου στους πρόσφυγες και τι ακριβώς τους είπε:


Ευχαριστούμε τον φίλο και συνάδελφο από τον Σκάι Αργολίδας Ίων Ξυπολιά για το βίντεο και την καταγραφή της επίσκεψης του Μητροπολίτη
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ