ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:02:00 π.μ. |
-Εκδήλωση με θέμα «Τουρισμός και Μεταποίηση αγροτικών προϊόντων Πυλώνες Ανάπτυξης 2016-2020» οργανώνει ο Δήμος Ξυλοκάστρου, τη Δευτέρα 7μμ σε κεντρικό Ξενοδοχείο της πόλης.


-Εθελοντική αιμοδοσία οργανώνεται από τον σύλλογο Κυριών Πύλου την Κυριακή από 10:00 έως 14:00. Η αιμοδοσία θα γίνει στο χώρο του Δημοτικού σχολείου και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλου – Νέστωρος.

-Νέα έργα για την Αρκαδία υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης. Πρόκειται για συμβάσεις υλοποίησης και συντήρησης επαρχιακών οδικών δικτύων του Νομού Αρκαδίας.

-Συνελήφθησαν, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, τρία άτομα, ένας 26χρονος Αλβανός, μία 37χρονη Βουλγάρα και ένας 48χρονος Έλληνας, για κατοχή περισσότερων από δύο κιλά χασίς.

-Είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώνει στην Καλαμάτα η Επιτροπή Πρωτοβουλίας για τους Πρόσφυγες και καλεί όσους μπορούν να βοηθήσουν ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ. Τα είδη συγκεντρώνονται στη διεύθυνση: Αριστοδήμου 70, 1ος όροφος, ώρες 11.00 π.μ. – 1.00 μ.μ. Για παράδοση τις απογευματινές ώρες, στο τηλέφωνο 6945 428944

-Την Κυριακή 06 Μαρτίου 2016 στο Ξηροκάμπι Λακωνίας πιστοί στο αντάμωμά τους οι Κουδουναραίοι ετοιμάζονται να γιορτάσουν για πέμπτη συνεχή χρονιά την αναβίωση του αποκριάτικου εθίμου των κουδουνιών. 

-Με εξαιρετική επιτυχία και την παρουσία όλων των κληρικών της Μητρόπολης, πραγματοποιήθηκε το 21οΙερατικό Συνέδριο, στην «ΚΡΟΚΙΔΕΙΟ ΑΙΘΟΥΣΑ» στην Κόρινθο, υπό την προεδρία του Μητροπολίτη κ. Διονυσίου, με την ευκαιρία της περιόδου του κατανυκτικού Τριωδίου, που είχε ως θέμα: «Την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή και τον Κληρικό».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ