ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Αποφασίστηκε αποχή των λογιστών φοροτεχνικών από την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:01:00 μ.μ. | |
Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φοροτεχνικών Λογιστών Ναυπλίας Ερμιονίδας που πραγματοποιήθηκε χθες 22/03/2016 μεταξύ άλλων αποφασίστηκε η αποχή των λογιστών φοροτεχνικών από την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Η αποχή θα ξεκινήσει την πρώτη ημέρα που θα ανοίξει το σύστημα του TAXIS και για μια εβδομάδα . 

Μετα το πέρας της εβδομάδας ο σύλλογος μας θα επανακαθορίσει την στάση του ανάλογα με τις αποφάσεις του υπουργείου σχετικά με τον χρόνο υποβολής των φορολογικών δηλώσεων. Η απόφαση μας αυτή είναι εναρμονισμένη και με τα ανωτεροβαθμια όργανα του συλλόγου μας (Ο.Ε.Ε. -Π.Ο.Φ.Ε.Ε. – ΓΣΕΒΕΕ)

Εμείς για κανένα λόγο δεν ζητάμε την παράταση των φορολογικών δηλώσεων .

Εκείνο που απαιτούμε είναι η τήρηση του νομού και δέσμευση του υπουργείου ότι το χρονικό περιθώριο των 3 μηνών υποβολής των φορολογικών δηλώσεων θα τηρηθεί.

Σημειωτέων ο νομός ορίζει ότι η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων φυσικών προσώπων αρχίζει την 01/02/2016 και λήγει την 30/04/2016. Δυο μηνες μετα δεν έχει ανοίξει η εφαρμογή για την υποβολή των δηλώσεων και το υπουργείο δεν έχει καν νομοθετήσει για πάρα πολλά θέματα που είναι απαραιτητα στην συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων (φορολόγηση ανέργων σε σχέση με τα τεκμήρια , χρόνος πληρωμής δοσεων , αν θα ισχύουν η όχι τα Ε.Λ.Π. Κλπ.)

Για την Γενικη Συνελευση Ναυπλιο 22/03/2016

ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) 
ΜΠΑΣΤΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)
ΚΕΦΑΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ)
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ