ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Ομιλία του Γ. Κρουσταλάκη στην Σχολή Γονέων της Μητροπόλεως Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:47:00 μ.μ. | |
Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος. 
Την Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016 στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πανταζής Royal στην Δαλαμανάρα πραγματοποιήθηκε η τρίτη συνάντηση της σχολής Γονέων για το 2016.
Ομιλητής ήταν ο κ. Γεώργιος Κρουσταλάκης, ομότιμος καθηγητής της Παιδαγωγικής στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος ανάπτυξε το θέμα: «Οι γονείς ως παιδαγωγοί» Επιτυχείς και ανεπιτυχείς γονεϊκοί ρόλοι.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης, λειτουργούσε χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά από εξειδικευμένους παιδαγωγούς του παιδικού σταθμού Δόν Πινέλο στο Ναύπλιο.
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος ευχαρίστησε όλους που παραβρέθηκαν στην ομιλία του καθηγητή κ. Κρουσταλάκη και τόνισε πως αυτό δίνει κουράγιο σε αυτόν και τους συνεργάτες του να συνεχίσουν .
Την ομιλία παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο θεοφιλέστατος επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος , ο πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Μιχαλόπουλος , ο βουλευτής Αργολίδος Γιάννης Ανδριανός , η πολιτευτής Σόνια Ταντάρου Κρίγγου, ο διευθυντής του Ραδιοφώνου της Μητροπόλεως Αργολίδος κ. Καζάς κα.
Την όλη οργάνωση για την εκδήλωση της Σχολής Γονέων είχε ο Διάκονος π. Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης συμμετείχε κι ο σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Δεσμοί Αίματος με ενημερωτικό υλικό για την εθελοντική αιμοδοσία και την δωρεά του μυελού των οστών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ