ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Oι Παραμυθάδες της Πελοποννήσου γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:55:00 μ.μ. |
 Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016, στις 7.30 μ.μ. το βράδυ, οι Παραμυθάδες της Πελοποννήσου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης στο Negro Cafe στο Ναύπλιο (Μπουμπουλίνας 81).
Οι Παραμυθάδες της Πελοποννήσου...Συν-Δεόμαστεσε μια ομαδική παράσταση με παραμύθια της Χαράς και της Σοφίας. Πάνω από 10 παραμυθάδες που δραστηριοποιούνται στην Κορινθία την Αρκαδία και την Αργολίδα ενώνουν τις ιστορίες τους σε μια ξεχωριστή παράσταση με καλό σκοπό. 

Στην εκδήλωση που πραγματοποιείται κατά την εξέλιξη των ιστορικών στιγμών του πολέμου της Συρίας και της προσφυγιάς των ανθρώπων της προς τη δική τους «γη της επαγγελίας» συλλέγονται είδη βρεφικής φροντίδας και τρόφιμα άμεσης κατανάλωσης για τους πρόσφυγες.

Συμμετέχουν: οι Παραμυθούδες του Ναυπλίου, η Παραμυθοπαρέα, βουτιά στα παραμύθια, η Ακριβή Καλδίρη, η Λία Χριστοδούλου, η Μαρία Παπανικολάουκαι ο μουσικός Γιάννης Ρασούλης. Ενώ τη διοργάνωση της εκδήλωσης έχει αναλάβει το Θεατροδρόμιο Ναυπλίου.

Η παράσταση αφήγησης πραγματοποιείται με την αμέριστη υποστήριξη και την βοήθεια της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου και του Αντιφασιστικού Αντιρατσιστικού Μετώπου Αργολίδας, που θα αναλάβουν τη διοχέτευση της βοήθειας που θα συλλεχθεί.

ΘΕΑΤΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ