ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Καταγγελία του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Νομού Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:32:00 μ.μ. |
 Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες Νομού Αργολίδας ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ την προσπάθεια κάποιων επιτήδειων απατεώνων που χρησιμοποιούν το όνομα και το κύρος του συλλόγου και της προέδρου αυτού κας Σούλας Παπαγεωργοπούλου, για να εισπράξουν χρήματα .

Σύμφωνα με αναφορές φίλων του συλλόγου ,στην πόλη του Άργους και στα χωριά του δημοτικού διαμερίσματος Μιδέας τις τελευταίες ημέρες, κυκλοφορούν κάποια άτομα τα οποία ζητούν χρήματα για τον σύλλογο ΑμεΑ , χωρίς να έχουν ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με τον σύλλογο μας, ούτε αρμοδιότητα ,αλλά ούτε γνωρίζουμε ποιά άτομα είναι αυτά.

Εμείς ουδέποτε ζητήσαμε χρήματα καταυτόν τον τρόπο. Ο σύλλογος μας κερδίζει τα χρήματα για την λειτουργία του, μέσω των έργων μας που όλοι γνωρίζετε, με πωλήσεις των προϊόντων που παράγουμε και με τις διάφορες δραστηριότητες μας, μέσα στις οποίες δεν συμπεριλαμβάνεται επ’ ουδενί, η επαιτεία . Είμαστε περήφανοι για το έργο μας που όλοι σας γνωρίζετε και μας στηρίζετε σε αυτό χρόνια τώρα.

Συνιστούμε την προσοχή σας στους διάφορους απατεώνες που κυκλοφορούν και καπηλεύονται χωρίς ίχνος ντροπής το όνομα και το κύρος άλλων για ίδιον όφελος.

Παρακαλούμε θερμά όλους σας , εάν σας πλησιάσουν αυτά τα άτομα να ειδοποιήσετε άμεσα την αστυνομία . ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

Εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρίες Ν Αργολίδας

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ