ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πυροπροστασίας του Δήμου Ναυπλιέων (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:04:00 μ.μ. |
 Σύσκεψη του Συντονιστικού οργάνου Πυροπροστασίας του Δήμου Ναυπλιέων , πραγματοποιήθηκε σήμερα 11 Απριλίου 2016 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο κτήριο της Π.Ε. Αργολίδας , μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειακής Ενότητας Αργολίδας,  εκπρόσωποι της Πυροσβεστική Υπηρεσίας , της Αστυνομίας , της Δασονομίας, Εκπρόσωποι του Ερυθρού Σταυρού και της Ομάδας Διάσωσης, πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων και προϊστάμενοι της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου. 
Στην συνάντηση αυτή, έγινε ενημέρωση και σχεδιασμός ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, για την πρόληψη και άμεση αντιμετώπιση πυρκαγιών.
Στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε συμμετείχε ο νέος Διοικητής της Πυροσβεστικής Ναυπλίου Πύραρχος Αλεξόπουλος Βασίλειος και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος που παρότρυναν τους πολίτες να ειναι πολύ προσεκτικοί την φετινή αντιπυρική περίοδο που ξεκίνησε, καθώς λόγω της ανομβρίας ενδέχεται να είναι πολύ δύσκολή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ