ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

ΠΑΣΟΚ Αργολίδας: Η Δημοκρατία εάλω .... Το κράτος εάλω

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:41:00 π.μ. | |
 Ο πρωθυπουργός αφού πέρασε επιτυχώς τις εξετάσεις του στην Τουρκία, πήρε το διδακτορικό του από τους κορυφαίους διδ(κτ)άτορες Ερντογάν – Νταβούτογλου με τη διδακτορική διατριβή του στην “Κατάργηση της Ελευθεροτυπίας”. Πας μη Συριζαίος, άντε και Ανελίτης εχθρός. Όποιος δε λιβανίζει Τσίπρα - Καμμένο, στην πυρά. Τρεις δημοσιογράφοι τιμωρούνται γιατί θεώρησαν ότι μπορούν να ενημερώνουν ελεύθερα, όπως αντιλαμβάνονται τα γεγονότα και να τα σχολιάζουν. Θα ακολουθήσουν εφημερίδες και τηλεοπτικοί σταθμοί.

Αμ δε. Στο ΤσιπροΚαμμενιστάν αυτά κο(α)μμένα στο όνομα της Δημοκρατίας. Της Δημοκρατίας η οποία καταλύεται όταν καταργείται η ελευθερία του Τύπου και του λόγου. Και η χούντα των συνταγματαρχών στο όνομα της δημοκρατίας άσκησε διώξεις, βασανιστήρια και εκτελέσεις.

Για να καταλυθεί η Δημοκρατία του Τύπου, προηγήθηκε η επιτυχής μεταπτυχιακή εργασία για το Master του κ. Τσίπρα στην κατάλυση του κράτους από ημετέρους περιθωριακούς, γραφικούς, συγγενείς και ένα ολόκληρο συρφετό λιγούρηδων (Καρανίκας, Κυρίτσης, Τσιπραίοι, Καμμεναίοι, Φαμπρ, ΜΚΟ.... και άλλοι, ών ουκ έστι αριθμός), οι οποίοι με ρεσάλτο πειρατικού τύπου λυμαίνονται τον κρατικό κορβανά.

Το κράτος εάλω, η Δημοκρατία εάλω.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ