ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Διαμαρτυρία των Λογιστών - Φοροτεχνικών στην ΔΟΥ Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:02:00 π.μ. | |
 Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί οι Λογιστές - Φοροτεχνικοί της Αργολίδας στην ΔΟΥ Ναυπλίου.
Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στις 22/03/2016 αποφασίστηκε η αποχή των λογιστών φοροτεχνικών από την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων. 
Η αποχή ξεκίνησε με 100% συμμετοχή των μελών, την πρώτη ημέρα που άνοιξε το σύστημα του TAXIS και θα διαρκέσει για μια εβδομάδα . Μετά το πέρας της εβδομάδας ο σύλλογος θα επανακαθορίσει την στάση του ανάλογα με τις αποφάσεις του υπουργείου σχετικά με τον χρόνο υποβολής των φορολογικών δηλώσεων. Η απόφαση μας αυτή είναι εναρμονισμένη και με τα ανωτεροβαθμια όργανα του συλλόγου μας (Ο.Ε.Ε. -Π.Ο.Φ.Ε.Ε. – ΓΣΕΒΕΕ)
Σε ανακοίνωση ο Συλλογος Λογιστών Φοροτεχνικών Ναυπλίας Ερμιονίδας τονίζει:

Σήμερα και μετά την ανακοίνωση του υπουργείου για το '' άνοιγμα '' της εφαρμογής του TAXISNET - χωρίς φυσικά καμια δέσμευση για το χρόνο υλοποίησης της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων - και με την εμπειρία μας από τα προηγούμενα χρόνια για τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν , σαν πρώτο βήμα κάνουμε χρήση της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης και τα γραφεία μας θα απέχουν από την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων του φορολογικού έτους 2015.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Καχριμάνης δήλωσε:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ