ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Η ΓΕΑ Ναυπλίου συνεχίζει με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:22:00 π.μ. | |
 Παρά τις προσπάθειες της ομάδας μας να ορθοποδήσει μετά τις ήττες και τις αντιξοότητες που αντιμετώπισε στον πρώτο γύρο της φετινής αγωνιστικής, και παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε με το δεξί τον δεύτερο γύρο (με νίκη επί της ομάδας του Τυρού) δεν κατάφερε τελικά να βρει τον απαραίτητο ρυθμό ώστε να πετύχει τις αποδόσεις που αρχικά επιδίωκε.

Έτσι μετά και τη λήξη του δεύτερου γύρου - στον οποίο πέτυχε συνολικά δύο νίκες και δέχτηκε τέσσερις ήττες – απέτυχε να διεκδικήσει μία καλύτερη θέση στη γενική κατάταξη.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να συγχαρούμε όλες τις ομάδες και πολύ περισσότερο την ομάδα ΔΑΝΑΟΣ Α.Ο. ΑΡΓΟΥΣ που τερμάτισε –επάξια – πρώτη στην κατηγορία και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους αγώνες μπαράζ που θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια.

Το πρωτάθλημα μπορεί να τελείωσε για φέτος, όμως σε καμία περίπτωση το γεγονός αυτό δεν σηματοδοτεί και την λήξη των φετινών μας στόχων. Απεναντίας, μετά τον απολογισμό, την αυτοκριτική σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο, και φυσικά την απαραίτητη μικρή ανάπαυλα για ξεκούραση και ανασυγκρότηση δυνάμεων, αφήνουμε πίσω μας τις κακοτοπιές, κρατάμε τις γνώσεις που αποκομίσαμε μέχρι τώρα, διατηρούμε και ενισχύουμε μέρα με τη μέρα το ομαδικό μας πνεύμα και συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση τις προπονήσεις μας, κάθε Τετάρτη στις 21:00 και κάθε Παρασκευή στις 20:30, στο κλειστό γήπεδο Ναυπλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ