ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Ανδριανός: Στεκόμαστε στο παράδειγμά του Κώστα Γκούβερη με αναγνώριση, με σεβασμό και με ευγνωμοσύνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:55:00 π.μ. | |
Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε στην εκδήλωση ονοματοθεσίας του Κολυμβητηρίου Ναυπλίου “Κώστας Γκούβερης”. Στην σύντομη ομιλία του ο κ. Ανδριανός τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:


“Θέλω να συγχαρώ τον ΔΟΠΠΑΤ, τον Δήμο Ναυπλιέων, όλες και όλους όσοι είχαν την πρωτοβουλία αυτής της εκδήλωσης. Τιμάμε σήμερα τον Κώστα Γκούβερη, τον Μακάριο, έναν άνθρωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή και τη δράση του στη νεολαία του τόπου μας, στον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Έναν άνθρωπο που με την προσωπική του προσπάθεια έφερε εκατοντάδες νέους ανθρώπους, γενιές ολόκληρες στον υγρό στίβο, όντας η ψυχή του Ναυτικού Ομίλου. Στεκόμαστε στο παράδειγμά του με αναγνώριση, με σεβασμό και με ευγνωμοσύνη, αναδεικνύοντας με αυτό τον συμβολικό τρόπο το δικό του παράδειγμα ζωής σε πρότυπο προς μίμηση για κάθε πολίτη που θέλει να προσφέρει στην τοπική μας κοινωνία.

Και βεβαίως, ταυτόχρονα, αναγνωρίζουμε το δικό μας χρέος να χτίσουμε πάνω στη δική του παρακαταθήκη, ενθαρρύνοντας τα παιδιά μας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, στηρίζοντας έμπρακτα τις αθλητικές εγκαταστάσεις, τους φορείς και τις διοργανώσεις της Αργολίδας μας, και εμπλουτίζοντάς τους. Σ' αυτή την κατεύθυνση πρέπει να κινούμαστε όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά, και αυτός είναι και ο δικός μου στόχος, τόσο ως βουλευτής, όσο και κατά τη θητεία μου στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού όταν, σε συνεργασία με το Δήμο, προωθήσαμε έργα όπως η ενεργειακή Αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου, ώστε οι Ναυπλιώτες και ιδίως τα παιδιά μας να μπορούν χρησιμοποιούν το κολυμβητήριο και το χειμώνα, με κάθε καιρό, και μάλιστα με πολύ μειωμένο το κόστος θέρμανσης του νερού.

Χαίρομαι λοιπόν διπλά για τη σημερινή μέρα, γιατί τιμάμε με τον καλύτερο συμβολικό τρόπο έναν θρύλο για τον τόπο μας, και ταυτόχρονα διασφαλίζουμε έμπρακτα ότι η δική του σπουδαία προσπάθεια και προσφορά θα συνεχίζει να αποδίδει θετικά αποτελέσματα για την νεολαία μας'.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ