ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Παναγιώτης Δούρος: Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:04:00 μ.μ. |
 Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους για υπεύθυνο του τομέα Αγροτικού της ΝΟΔΕ Αργολίδας, καθώς και όλους όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των μελών της ΝΟΔΕ.

Ξεχωριστά θέλω να εξάρω την στάση και το ήθος του συνυποψηφίου μου και συναγωνιστή Δημήτρη Κωστούρου που έβαλε ο ίδιος φρένο σε παρασκηνιακές προσπάθειες με καταδικαστέες πρακτικές και συμπεριφορές για την εξυπηρέτηση σχεδίων και φιλοδοξιών ξένες προς το περιεχόμενο και τη σημασία των εσωκομματικών μας εκλογών.

Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους στη διεκδίκηση για τα ζητήματα του τόπου μας και της αγροτιάς, και συστρατευμένους στην κοινή προσπάθεια της παράταξής μας για την απαλλαγή της πατρίδας μας από την καταστροφική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος και όσοι τα δημιουργούν. Όπλο μας η σκληρή δουλειά, η ενότητα μπροστά στα σημαντικά, η προσήλωσή μας στους πραγματικούς μας στόχους χωρίς παρεκκλίσεις και μεθοδεύσεις.

Κλείνω λέγοντας πως όπως όλα αυτά τα χρόνια δέσμευσή μου παραμένει σταθερά να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στην επίλυση των ζητημάτων που αφορούν τους αγρότες του νομού μας, ανεξάρτητα του τι ψηφίζει ο καθένας, με μόνο κριτήριο τις ανάγκες,τα προβλήματα και την προοπτική του τόπου μας.


Με εκτίμηση
Παναγιώτης Δ. Δούρος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ