ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:25:00 π.μ. |
- Το αρχαιολογικό μουσείο της Τεγέας απέσπασε ειδικό έπαινο στο διαγωνισμό για την ανάδειξη του Ευρωπαϊκού Μουσείου της χρονιάς στις 9 Απριλίου στην Ισπανία. Μουσείο της χρονιάς για το 2016 αναδείχτηκε το POLIN, Μουσείο Ιστορίας των Πολωνών Εβραίων που βρίσκεται στη Βαρσοβία.

- Η ΕΛΜΕ Λακωνίας σε συνεργασία με άλλους φορείς του νομού, οργανώνουν αντιπολεμικό φεστιβάλ αλληλεγγύης στους πρόσφυγες από σήμερα έως τις 18 Απριλίου στη Σπάρτη.

-Επίσκεψη σε Μεσσηνία και Ηλεία πραγματοποιεί σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης. Στην ατζεντα του κ.Τσιρώνη, βρισκονται η διαχείριση των απορριμμάτων και τα θέματα που σχετίζονται με τον Κυπαρισσιακό Κολπο και το ΠΔ που αφορά στην προστασία του. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του, ο υπουργός θα έχει συναντήσεις με βουλευτές και πολιτικούς παράγοντες, ενώ σε ορισμένες από τις συναντήσεις θα συμμετέχει και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ Τέρενς Κουίκ.

- Ημερίδα με θέμα «Δικαιωμάτων και ορθή υποβολή της Ενιαίας Αίτησης ενίσχυσης 2016», οργανώνει ο ΟΠΕΚΕΠΕ αύριο στη Σπάρτη.

- Ο Δήμος Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων  την Πέμπτη 7 Απριλίου 2016 παράδωσε στις αρμόδιους υπευθύνους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, 1.000 συσκευασίες ζυμαρικών συνολικού βάρους 500kg για τις αυξημένες ανάγκες του. Με την πράξη αυτή αποδεικνύεται έμπρακτα η κοινωνική ευθύνη και ευαισθητοποίηση της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ και του τμήματος του Αθλητικού Συλλόγου του Δήμου προς το συνάνθρωπο που υποφέρει…».


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ