ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Ανδριανός: Διαχρονική η πορεία και η δράση του Συλλόγου Απανταχού Ναυπλιέων “Ο Ναύπλιος”

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:26:00 μ.μ. | |
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε χθες στη Συναυλία της Πολυφωνικής Χορωδίας ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου που διοργάνωσε ο Σύλλογος Απανταχού Ναυπλιέων “Ο Ναύπλιος”. Ο κ. Ανδριανός έκανε την εξής δήλωση:
“Θέλω να συγχαρώ τον Σύλλογο, και βεβαίως την Πολυφωνική Χορωδία Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Ναυπλίου για την πρωτοβουλία και τη διοργάνωση της σημερινής εκδήλωσης που υπογραμμίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι ο πολιτισμός και η ιστορία του τόπου μας είναι συστατικά στοιχεία της ταυτότητας κάθε Ναυπλιώτη και Αργολιδέα, στοιχεία που μας ακολουθούν, μας εκφράζουν και μας προσδιορίζουν ανεξάρτητα από τον τόπο της κατοικίας μας.

Αυτό το ισχυρό μήνυμα άλλωστε στέλνει η διαχρονική πορεία και η δράση του Συλλόγου, που κρατά τους απανταχού Ναυπλιώτες σε επαφή με την πατρίδα, και υπενθυμίζει έμπρακτα τις αρχές και τις αξίες που δίνουν νόημα και κατεύθυνση στην ατομική και τη συλλογική μας δράση.

Μ' αυτές λοιπόν τις σκέψεις, και με τη διαβεβαίωση ότι είμαι πάντα στη διάθεσή σας για κάθε ζήτημα που αφορά τον Σύλλογο, εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία στη σημερινή συναυλία και καλή συνέχεια στις εκδηλώσεις, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες σας”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ