ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Στην Άνδρο ο Σύλλογος Αργείων "Ο Ατρέας"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:38:00 μ.μ. | |
Μια πραγματικά επιτυχημένη εκδρομή διοργάνωσε  ο Σύλλογος Αργείων ο "Ατρέας"  2 και 3 Απριλίου 2016 στο νησί των "αέρηδων" την Άνδρο. 

Η εκδρομή τα είχε όλα. Επισκέψεις σε μουσεία(Ναυτικό Μουσείο), αξιοθέατα, στο μοναστήρι της Αγιας Μαρίνας και Αγίου Παντελεήμωνος, στην χώρα , στις πηγές της Σάριζας και σε ταβερνάκια με φρέσκα θαλασσινά από το νησί των αέρηδων. 

Επίδειξη των Αργειακών  δυνατοτήτων στο χορό, στο βραδινό ξεφάντωμα με ζωντανή μουσική στο ξενοδοχείο "Περάκη". 
Όλοι επιστρέψαμε με τις καλύτερες αναμνήσεις και με την επιθυμία να επαναλάβουμε κάτι ανάλογο στο μέλλον.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη μας και τους φίλους για την συμμετοχή τους στην ωραία αυτή εκδρομή καθώς επίσης και τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου "Άνασσα" κ.Χρήστο Πατάκη για την άψογη διοργάνωση της εκδρομή μας. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις διοργανώτριες εκ του ΔΣ κας Στέλλας Κουτσογιάννη και Μαρίας Αυγερίου. 
Το πρόγραμμα εκδρομής περιελάμβανε:

1 ΗΜΕΡΑ
07.50: Αναχώρηση από τη Ραφήνα
09.50: ;Aφιξη στην Άνδρο, στο λιμάνι του Γαυρίου και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Άνδρου, τη Χώρα. Επίσκεψη στο αρχαιολογικό μουσείο, και στη συνέχεια στο Κάτω Κάστρο, όπου υπάρχει το άγαλμα του Αφανούς Ναύτη. Εκεί υπάρχουν και όλα τα αρχοντικά των εφοπλιστών. Επίσης, το ναυτικό μουσείο για σύντομη επίσκεψη. Φαγητό στη Χώρα Αφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση, ξεκούραση.
Βραδινό στο ξενοδοχείο (με ζωντανή μουσική


2 ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση για το μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας –Το μοναστήρι επισκέπτονται κάθε χρόνο χιλιάδες Κύπριοι, εξαιτίας του θαύματος της Αγίας Μαρίνας, που έσωσε ένα κοριτσάκι από την Κύπρο, το οποίο έπασχε από πολύ σοβαρή ασθένεια.
Αναχώρηση για το Μπατσί , βόλτα στην παραλία αν ο καιρός το επιτρέπει. Η στην περίπτωση που ο καιρός είναι βροχερός, μπορούμε να ανεβούμε στο μουσείο Ελιάς, στον Πιτροφό.
Αναχώρηση για το χωριό Απροβάτου, για μεσημεριανό στην ταβέρνα «Το Μπαλκόνι του Αιγαίου»
16.30: Αναχώρηση για το λιμάνι (επιστροφή). Άφιξη στο λιμάνι στις 18:30, βόλτα, καφές ή λουκουμάδες (πολύ καλοί).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ