ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών συμμετέχει στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:58:00 π.μ. |
 Ο Δήμος Άργους Μυκηνών, ο μεγαλύτερος Δήμος της Αργολίδας, συμμετέχει στην έκθεση «Ελλάδος Γεύση» στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου από τις 15 έως 18 Απριλίου 2016, με δικό του περίπτερο 100 τ.μ. με τη συμμετοχή εμπόρων και επαγγελματιών που ασχολούνται με την προώθηση των προϊόντων του τόπου μας. Ο Δήμος Άργους Μυκηνών διαθέτει όλα όσα ψάχνει ένας επισκέπτης, ιστορία, αρχαιολογικό πλούτο, θάλασσα ,βουνό, απέραντους πορτοκαλεώνες, καλό φαγητό, όμορφα καταστήματα και πλούσια γκάμα τοπικών προϊόντων σε απόσταση μιας ώρας από την πρωτεύουσα.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή, 15 Απριλίου ώρα 7.00 το απόγευμα.

Η Έκθεση πραγματοποιείται με τη στήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών, της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού και του Δήμου Περιστερίου. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικ. Ανασυγκρότησης και του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, με χορηγό επικοινωνίας την ΕΡΤ.

Προσκαλούμε όλο τον κόσμο να γνωρίσει τις κρυφές ομορφιές του δήμου μας και να θυμηθεί την σπουδαία ιστορία του.



Ώρες λειτουργίας της έκθεσης 10.30 το πρωί έως 10.00 το βράδυ.



Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών



Δημήτρης Καμπόσος





ΠΡΟΣΒΑΣΗ στον Εκθεσιακό Χώρο



Το Εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου βρίσκεται στην οδό Δωδεκανήσου 106 και Αναπαύσεως, έναντι του Άλσους Περιστερίου. Διαθέτει Parking δυναμικότητας 5.000 αυτοκινήτων.

Το Κέντρο βρίσκεται μεταξύ δύο οδικών Εθνικών αξόνων και είναι προσπελάσιμο από μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία, τρόλεϊ).



Πρόσβαση από Παναγή Τσαλδάρη Θηβών και από Λεωφ. Κηφισού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ