ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Πρόγραμμα τουριστικής εκπαίδευσης της Google και στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:04:00 π.μ. | |
 Με ένα ενισχυμένο πρόγραμμα εκπαιδεύσεων, η Google συνεχίζει για 3η χρονιά την πρωτοβουλία με στόχο να ενισχύσει τις ψηφιακές δεξιότητες στον τουρισμό, παρουσιάζοντας μία ομάδα 20 ειδικών συμβούλων (Online Advisors) που θα ταξιδέψουν σε 30 περιοχές ανά την Ελλάδα για να εκπαιδεύσουν επαγγελματίες του τουρισμού και μία νέα δωρεάν πλατφόρμα διαδικτυακής εκπαίδευσης για τον τουρισμό.
Το Mataroa και το OpenTourism προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στην πρωτοβουλία που ως σκοπό έχει να τους εξοικειώσει με εργαλεία που μπορούν να ενισχύσουν τις εικόνες των επιχειρήσεών τους, να διευρύνουν το πελατολόγιό τους, να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. Η Ελλάδα σαν τουριστικός προορισμός έχει γίνει παράδειγμα προς μίμηση για τις υπηρεσίες της Google και γι' αυτό είναι η τρίτη χρονιά που συνεχίζει την πρωτοβουλία ενίσχυσης ψηφιακών δεξιοτήτων στον τουρισμό.

Για συμμετοχή μπορεί κανείς να βρει τη φόρμα στη σελίδα του Mataroa. Τα σεμινάρια θα γίνουν: Καλαμάτα: Τρίτη 12 Απριλίου στο "Elite City Resort" (10 – 12, 5 - 7 μ.μ.), Μάνη: Τετάρτη 13 Απριλίου στο Κάστρο Μαϊνη, Αρεόπολη (5 - 7), Ναύπλιο: Δευτέρα 11 Απριλίου στο "Amalia" (10 – 12).
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ