ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Τατούλης: Στις 2 Ιουνίου θα έχουν αποκατασταθεί 60 ΧΑΔΑ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:52:00 π.μ. | |
 «Στις 2 Ιουνίου θα έχουμε ολοκληρώσει την αποκατάσταση εξήντα (60) ΧΑΔΑ της Πελοποννήσου απ’ τους εβδομήντα (70) που έχουν συνδεθεί με το πρόγραμμα και τους παραδίδουμε στον ΦΟΔΣΑ».

Αυτό δήλωσε, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής, σε συνέντευξη Τύπου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης, με αφορμή το πρόβλημα των απορριμμάτων, που όσο δεν λύνεται, δημιουργεί ουκ ολίγα προβλήματα σε όλες τις πλευρές.


Πολλές οι επιπτώσεις για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

«Η κυβέρνηση πρέπει εδώ και τώρα να αποφασίσει για το θέμα της διαχείρισης των αποβλήτων και να αναλάβει την ευθύνη της. Σε λίγο καιρό η Πελοπόννησος, κινδυνεύει να εξελιχθεί σε απέραντη χωματερή. Είχα προειδοποιήσει την κυβέρνηση για τον κίνδυνο».

Ο κ. Τατούλης, χαρακτήρισε την εκκρεμότητα της λύσης «μεγάλη απειλή» και μίλησε για «ακύρωση της ίδιας της Περιφέρειας». ΄Εριξε τα βέλη του-για ακόμα μία φορά-στην κυβέρνηση, δηλώντας χαρακτηριστικά:» Η δράση της είναι αδόκιμη και μη ρεαλιστική. Η κυβέρνηση αφέθηκε σε εξαγγελίες και ματαιοδοξίες του αρμόδιου Υπουργού που δεν γνωρίζει το πρόβλημα. Συνειδητά η ασυνείδητα, μερικοί δήμαρχοι συνέβαλλαν και αυτοί στο πρόβλημα».

Ο κ. Τατούλης, με αφορμή την επέκταση των «έκτακτης ανάγκης» σε Δήμους της Περιφέρειας, δήλωσε: » Αν το πρόβλημα των σκουπιδιών γίνει πρόβλημα όλης της Πελοποννήσου, τότε έχουμε πρόβλημα σε πολλούς τομείς ανάπτυξης που στηρίζουμε και προωθούμε, όπως ο τουρισμός».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ