ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Γιώργος Μπουζαλάς: Αντιδήμαρχος και... εργάτης!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:30:00 π.μ. |
Ο Γιώργος Μπουζαλάς περισσότερο γνωστός σαν Έντυ, είναι ένα πρόσωπο αγαπητό στην πλειοψηφία των πολιτών του Δήμου Ναυπλιέων. 
Είναι εργατικός και βοηθάει τους πάντες . Ίσως κάπου εκεί να κρύβεται το μυστικό της άνετης εκλογής του και ίσως κάπου εκεί να βρίσκεται η εξήγηση ότι ο τότε Υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης κάθε φορά που ερχόταν στην Αργολίδα έπρεπε να τον δει και να συζητάει μαζί του για ώρες. 
Ο Αντιδήμαρχος Ναυπλίου Γιώργος Μπουζαλάς ή Εντυ είναι ο πανταχού παρών στο Δήμο ,κάθε εργασία για αυτόν είναι μία πρόκληση. Δεν διστάζει να κουβαλήσει πράγματα, να πάρει οποιοδήποτε μηχάνημα και να το χειριστεί ο ίδιος , είναι ο άνθρωπος που βοηθά όλους. 
Κάθε μέρα πέρα από τις συνηθισμένες εργασίες πρέπει να δώσεις λύση σε διάφορα προβλήματα που δημιουργούνται σε διάφορα σημεία του Δήμου , όπως λέει ο ίδιος , Όταν θέλεις να κρατήσεις ένα Δήμο Ναυπλίου καθαρό τότε δεν υπάρχουν ρόλοι. Γίνεσαι και εργάτης και εργάζεσαι. Όλοι εργαζόμαστε και προσφέρουμε το 100% των δυνάμεων για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες της κοινωνίας. Ο Δημήτρης Κωστούρος μας εμπιστεύεται και πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης του είμαστε μια ομάδα και έτσι προχωράμε.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ