ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Βασίλης Σιδέρης: Η νέα γενιά των Ελλήνων είναι το κεφάλαιο εκκίνησης της Πατρίδας μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:24:00 μ.μ. |
 Μία νέα γενιά Ελλήνων έρχεται, αυτή θα αποτελέσει το κεφάλαιο εκκίνησης της χώρας, καθήκον μας να την αναδείξουμε. Ο πλούτος μιας χώρας δεν εξαρτάται από τον φυσικό πλούτο της. Μπορεί ακόμη και να ωφεληθεί από την όποια έλλειψή του γιατί η μεγαλύτερη πηγή πλούτου είναι ο ίδιος ο άνθρωπος.

Ο ταλαντούχος Έλληνας που με την καινοτομία, την ευφάνταστη δημιουργικότητα και τη θεληματικότητα του θα είναι το ουσιαστικό κεφάλαιο της χώρας. Αυτό που οφείλει μία κυβέρνηση, είναι να σχεδιάσει τον τρόπο ανάδειξης του ανθρώπινου ταλέντου.

Είμαι αισιόδοξος παρά την παρούσα καταστροφική διακυβέρνηση Σύριζα-Ανελ, οι ημέρες τους πια τελειώνουν, η κοινωνία γύρισε οριστικά την πλάτη της στον υπέρτατο λαϊκισμό και την δημαγωγία της χειρότερης κυβέρνησης από την μεταπολίτευση .

Η αισιοδοξία μου εδράζεται στην πεποίθηση μου, ότι έρχεται μία Νέα Γενιά ταλαντούχων Ελλήνων. Μία νέα γενιά αγνών πατριωτών Ελλήνων που είναι πραγματικά αποφασισμένη να κλείσει ερμητικά την πόρτα, σε όλα αυτά που μας έχουν διχάσει. Μία γενιά θεληματικών Ελλήνων που με περισσότερη θέληση, με περισσότερο όραμα, περισσότερο πρακτικό πνεύμα, περισσότερη θετική ενέργεια θα τα κάνουν όλα από την αρχή.

Υπάρχουν παραδείγματα, που εξελίσσονται αυτή την στιγμή στην χώρα μας, από νέους ανθρώπους, που πρωτοπορούν παρά τις αντιξοότητες στον αθλητισμό, στον πολιτισμό, στην επιστήμη, στις τέχνες, στην σύγχρονη επιχειρηματικότητα, στην καινοτομία και στην αγροτική παραγωγή.

Νέοι Έλληνες, που μέσα στην κρίση δημιουργούν το δικό τους θαύμα ανοίγοντας νέους δρόμους παρά τα μεγάλα εμπόδια. Αυτό είναι το πιο πολύτιμο κεφάλαιο που διαθέτουμε αυτή την στιγμή, ως κοινωνία και ως έθνος .

Για την ανάδειξη αυτού του πολύτιμου έμψυχου δυναμικού θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τη Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρο μας Κυριάκο Μητσοτάκη για μία Νέα Ελλάδα.

Βασίλειος Γ. Σιδέρης
Πολιτευτής Αργολίδας-Νέα Δημοκρατία
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ