ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για τον Όσιο Ιωάννη το Ρώσο στην Εύβοια ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:04:00 μ.μ. | |
 Χιλιάδες πιστοί από όλη την Ελλάδα και εκατοντάδες που ταξίδεψαν από τη Ρωσία βρέθηκαν χθες και σήμερα στο Προκόπι Εβείας για να προσκυνήσουν το σκήνωμα του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου.
Στη φετινή εορτή συμμετείχαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ, Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος, Κορίνθου κ. Διονύσιος, Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος, Αργολίδος κ. Νεκτάριος και Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός, τους οποίους υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος.
Το απόγευμα της Πέμπτης 26 Μαΐου 2016, τελέσθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός, στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο αναφερθείς σε στιγμές από τον βίο και τα θαύματα του Οσίου Ιωάννου. Κατά τη διάρκεια της νύκτας τελέστηκε Ολονύκτια Αγρυπνία η οποία κορυφώθηκε με την πρώτη Θεία Λειτουργία, η οποία τελείωσε περί τις 5.00 το πρωί της Τετάρτης.
Την, Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, στην Ακολουθία του Όρθρου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος 
Μετά τη Θεία Λειτουργία έλαβε χώρα η Ιερά Λιτανεία του Ιερού Σκηνώματος του Οσίου Ιωάννου στους δρόμους του Προκοπίου, οι οποίοι είχαν στρωθεί με ροδοπέταλα και υπό την μελωδία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Χαλκιδέων, υπό την διεύθυνση του Πέτρου Πρόκου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ