ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Στο κόκκινο ο υδράργυρος με σκόνη από Αφρική

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:58:00 μ.μ. |
Στο κόκκινο βρέθηκε σήμερα ο υδράργυρος στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, ενώ οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες αναμένεται να διατηρηθούν έως και την Τετάρτη! 

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, το θερμόμετρο στην Αθήνα έδειξε σήμερα τους 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι νοτιάδες ευνοήσαν τη μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία άγγιξε τους 31 βαθμούς. 

Η ζέστη, πάντως, ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο και ιδίως χθες ο καιρός έκανε τη χάρη όσων... ανυπομονούν για το καλοκαιράκι! Οι παραλίες ολόκληρης της χώρας γέμισαν με κόσμο, δύο ημέρες πριν μας αποχαιρετήσει η άνοιξη.


Αυριο, η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω μικρή άνοδο και θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, φτάνοντας κατά τόπους στην κεντρική και τη νότια χώρα ακόμη και τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου. 

Παρόμοιο αναμένεται το σκηνικό του καιρού  και μεθαύριο, με τη διαφορά ότι οι νοτιάδες θα στραφούν σε βόρειους ανέμους έντασης έως 5 μποφόρ. Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται από την Πέμπτη, ενώ αναμένονται και μπόρες στα δυτικά, στα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ