ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Με επιτυχία η ημερίδα για το Ειδικό Επαγγελματικό Λύκειο Αργολίδος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:47:00 π.μ. | |
 Στις 24 Απριλίου 2016 διοργανώθηκε ημερίδα, στην αίθουσα Τριανόν πλατεία Συντάγματος Ναύπλιο και ώρα 10.30 π. μ. με θέμα:  "Το Ειδικό Επαγγελματικό Λύκειο Αργολίδος ως μοχλός ανάπτυξης και υποστήριξης της κοινωνικής αλληλοδιαδοχής" 

(Γέφυρα προετοιμασίας των μαθητών για το πέρασμα από το σχολείο στην ενεργό επαγγελματική ζωή.)
Υπό την αιγίδα του Δήμου Ναυπλιέων

Η Οργανωτική Επιτροπή αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο για την αμέριστη συμπαράσταση και συνδρομή στη διεξαγωγή της επιμορφωτικής ημερίδας.

Θα θέλαμε επίσης να επεκτείνουμε τις ευχαριστίες μας στον Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Γιάννη Μανιάτης, στην Διευθύντρια της Διεύθυνσης Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας κ. Θεοδώρα Αστέρη , στον Σύμβουλο ειδικής αγωγής της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Αγγελόπουλο Νικόλαο ,στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αργολίδος κ. Γαληνό Ιωάννη ,στον Διευθυντής ΚΕΔΔΥ Αργολίδας κ. Γεώργιο Μιχαλόπουλο, στον Πρόεδρο ΕΛΜΕ Αργολίδος και Διευθυντή ΕΠΑΛ Ναύπλιου κ. Παντελή Ρουμελιώτη ,την κα Ράλλη Μαρία (Πρόεδρο της σχολικής επιτροπής του Δήμου) για την καλοσύνη και την διαθεσιμότητα που επέδειξε καθ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και υλοποίησης της εκδήλωσης
Ευχαριστούμε επίσης τους Βουλευτές Γκιόλα Γιάννη (ΣΥΡΙΖΑ), και Αδριανό Ιωάννη (ΝΔ) για τον θερμό χαιρετισμό που απέστειλαν

Αίσθηση για την αρτιότητά τους προκάλεσαν οι ομιλίες και οι παρουσιάσεις των διακεκριμένων εισηγητών που παρευρέθησαν στην ημερίδα και προκάλεσαν γόνιμο διάλογο που κατέληξε σε εμπεριστατωμένες προτάσεις.

Οι εισηγήσεις ήταν με σειρά παρουσίασης:

“ Ο Ρόλος και η σημασία των ειδικών επαγγελματικών Λυκείων ”

“ Ειδική Αγωγή στο Νομό Αργολίδας ,νέες εκπαιδευτικές δομές και σημασία τους στην κοινωνική παραδοχή της διαφορετικότητας ”

“ Η Συνεκπαίδευση και τα προβλήματα της ”

«Μεγαλώνοντας τα παιδιά της καρδίας μας»

Οι εμπεριστατωμένες προτάσεις ανάδειξαν τον ρόλο και την αναγκαιότητα του Ειδικού Επαγγελματικού Λυκείου Αργολίδος ως μοχλός ανάπτυξης και υποστήριξης των παιδιών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες

Αλλά και τον πολιτισμό όλων μας , γιατί πολιτισμός είναι να κατανοείς το πολυδιάστατο μοντέλο της Ειδικής Αγωγής και να πασχίζεις οι απόφοιτοι των ΣΜΕΑ να ενταχθούν στην κοινωνία και φυσικά στην αγορά εργασίας .

Για την Οργανωτική Επιτροπή
Κωνσταντίνος Μπίρταχας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ