ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Με επιτυχία η ετήσια εορτή του Συλλόγου Αργείων "Ο Δαναός"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:18:00 μ.μ. |
 Την Τρίτη 3 Μαϊου 2016, Εορτή του Αγίου Πέτρου Επισκόπου και Πολιούχου ΄Αργους του Θαυματουργού, και Προστάτου του «ΔΑΝΑΟΥ», ο Σύλλογος Αργείων « Ο ΔΑΝΑΟΣ» τέλεσε την ετήσια Εορτή του.
Την ημέρα της Εορτής ο Σύλλογος υποδέχθηκε, στο μέγαρο του Αρχές, Συλλόγους, Σωματεία και λοιπούς συνεορταστές, με ειδικό εορταστικό πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε:

- «Χριστός Ανέστη» και Απολυτίκιο Αγίου Πέτρου.
- Προσφώνηση του Προέδρου του Συλλόγου Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ» κ. Δημ. Παπανικολάου.
- Ευχές Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ.κ. Νεκταρίου.
- Απονομή τιμητικών διακρίσεων.
- Χαιρετισμός από τον Εκπρόσωπο του Συλλόγου των εν Αθήναις και Πειραιεί Αργείων «Ο ΑΤΡΕΥΣ» και βράβευση επιτυχόντων μαθητών στα Α.Ε.Ι.
- Απονομή βραβείων σε αριστούχους αποφοίτους Δημοσίων Γενικών Λυκείων ΄Αργους σχολικού έτους 2014-2015 από τον Σύλλογο Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ».
Τον Πανηγυρικό της εορτής εκφώνησε ο κ. Γεώργιος Κόνδης, Εκπαιδευτικός Ο Σύλλογος Αργείων «Ο ΔΑΝΑΟΣ», σύμφωνα με την υπ.αριθ. 8/ 30. 3. 2016 Πράξη του Δ.Σ. , απένειμε την τιμητική διάκριση του Συλλόγου, ήτοι το ΜΕΤΆΛΛΙΟ ΤΗΣ 100/ ΕΤΗΡΊΔΟΣ του, μετά ΤΙΜΗΤΙΚΟΎ ΔΙΠΛΏΜΑΤΟΣ
1. Στον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Αργολίδας « ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ» για την πολύπλευρη συμμετοχή και προσφορά στην οργανωμένη εθελοντική αιμοδοσία, σε όφελος του κοινωνικού συνόλου της περιοχής μας.
2. στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Αργολίδας
για την πολύπλευρη συμμετοχή και προσφορά της Ομάδας Διάσωσης στον επίσημο σχεδιασμό της αντιπυρικής προστασίας των Π.Υ. Ναυπλίου και ΄Αργους, και την επάνδρωση πυροφυλακίων της περιοχής Π.Ε. Αργολίδας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ