ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Στις Βρυξέλλες ο Γ. Μανιάτης ομιλητής στο Συνέδριο: «Ο ρόλος της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στην Ενεργειακή Ασφάλεια της E.E.»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:17:00 μ.μ. | |
 Στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 ο Υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, Γιάννης Μανιάτης, προκειμένου να συμμετάσχει ως ομιλητής στο Συνέδριο: "The Role of Europe’s Southeastern Periphery in the EU Energy Security” / «Ο ρόλος της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στην Ενεργειακή Ασφάλεια της E.E.»

Το Συνέδριο οργανώνεται από την εβδομαδιαία εφημερίδα των Βρυξελλών NEWEUROPE, σε συνεργασία με το Greek Energy Forum, τη ΔΕΠΑ και το ΙΕΝΕ. Η θεματολογία του συνεδρίου περιλαμβάνει πρόσφατες εξελίξεις τόσο στην ελληνική αγορά ενέργειας, όσο και στην ενεργειακή πολιτική της Ε.Ε., τον προσδιορισμό ενός νέου πλαισίου για επενδυτικές ευκαιρίες, με γνώμονα τη γεωπολιτική της ενέργειας και των αγωγών στην περιοχή, ενώ στόχο του Συνεδρίου αποτελεί η διαμόρφωση των κατάλληλων προϋποθέσεων για ένα νέο στρατηγικό σχεδιασμό για την Ελλάδα της βιώσιμης ανάπτυξης.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ