ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Περισσότεροι από 400 αθλητές έλαβαν μέρος στο Nafplio Energy Triathlon που διεξήχθη με επιτυχία στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:38:00 μ.μ. |
Περισσότεροι από 400 αθλητές έλαβαν μέρος στο Nafplio Energy Triathlon που διεξήχθη με επιτυχία στο Ναύπλιο
Με τις απονομές των επάθλων στους νικητές από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο έληξε σήμερα το μεσημέρι το Nafplio Energy Triathlon.

 Η Τριαθλητική Γιορτή όλης της Πελοποννήσου, διοργανώθηκε από τον Δήμο Ναυπλιέων – ΔΟΠΠΑΤ, την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.) και την Energy Races.
Περισσότεροι από 400 αθλητές και αθλούμενοι κάθε ηλικίας και αγωνιστικού επιπέδου συμμετείχαν στο Nafplio Energy Triathlon .  Μεγάλα ονόματα του Τριάθλου και κορυφαίοι αθλητές, όπως η Ντενίζ Δημάκη, ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου, ο Γιώργος Δανιήλ, ο Γιώργος Αλυφαντής, ο Παναγιώτης Δημόπουλος, ο Κώστας Πουλόπουλος και ο Άλκης Καφώρος έλαβαν μέρος στο Nafplio Energy Triathlon. 
Στις Σκυταλοδρομίες ξεχωρίσε η ομάδα της WIND με τους: Χρήστος Μποφίλιο, Μηνά Μαλάτο και Γιώργο Διαλεκτό. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ξεχωρίσαν, ως παραδείγματα θάρρους και δύναμης, οι: Νίκος Παπαγγελής,Γιώργος Ζουμπουρλής και Μάριος Αναστασόπουλος, που ελάβαν μέρος στο Nafplio Energy Triathlon στις κατηγορίες Paratriathlon.
Τις απονομές έκανε ο Δημαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ναυπλίου Χρήστος Νταβάκος και το μέλος του ΔΟΠΠΑΤ  Γιάννης Μπαλαμπάνης.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ