ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

"Χτύπησε" τους 41 βαθμούς σήμερα στο Άργος - Καμίνι η Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:00:00 μ.μ. |
"Χτύπησε" τους 41 βαθμούς σήμερα στο Άργος - Καμίνι η Αργολίδα
 Απτόητος συνέχισε και σήμερα, Κυριακή, ο καύσωνας, ενώ για τρίτη μέρα στη σειρά καταγράφονται θερμοκρασίες πάνω από 40 βαθμούς. Το θερμόμετρο από την Παρασκευή παίρνει συνεχώς την ανηφόρα με το θερμόμετρο να φτάνει έως και τους 43 (!) βαθμούς σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας.

Θερμοκρασίες ανάλογες εκείνων της Παρασκευής και του Σαββάτου και σήμερα στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας, γι' αυτό και η εξόρμηση στις παραλίες είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή για όποιον θέλει να δροσιστεί. 
Σήμερα ο Μετωρολογικός Σταθμός της ΕΜΥ στην Πυργέλα κατέγραψε επίσημα στις 12 το μεσημέρι τους 41 βαθμούς Κελσίου όπως βλέπετε και στην καρτέλα ( Οι ώρες ειναι UTC +3), ενώ ανεπίσημα έφτασε και τους 44 σε κάποιες περιοχές του Αργολικού κάμπου.

Σε πολύ υψηλά επίπεδα έφτασε η θερμοκρασία με τις μεγαλύτερες τιμές (μέχρι τις 4 το μεσημέρι) να καταγράφονται στους σταθμούς της ΕΜΥ στη Σπάρτη με 43.4 βαθμούς, στις Μοίρες Ηρακλείου με 43.2 βαθμούς, στη Θήβα με 42.8 βαθμούς, στην Λιβαδειά με 42.3 βαθμούς, στην Κωπαΐδα με 42.1 βαθμούς. Στην Αττική η υψηλότερη θερμοκρασία καταγράφηκε στο Τατόι με 40.3 βαθμούς.

Ανάσα από αύριο

Τη Δευτέρα, του Αγίου Πνεύματος, αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με παροδικές βροχές, κυρίως στα ηπειρωτικά, το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση στη δυτική και βόρεια χώρα, αλλά στις υπόλοιπες περιοχές θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα.

Την Τρίτη (21/06/2016) αναμένεται μικρή πτώση της θερμοκρασίας, κυρίως στα ανατολικά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ