ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Σαρώνει ο Καμπόσος σε νέα δημοσκόπηση της ALCO

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:15:00 μ.μ. | |
Με τις αναγωγές προβλέπεται ποσοστό στις εκλογές άνω του 80%!!!

Σαρώνει ο Καμπόσος σε νέα δημοσκόπηση της ALCO
Δελτίο τύπου "Αλλαγή Πορείας"

Μεγάλη δημοσκόπηση διεξήχθη από εβδομαδιαία εφημερίδα του νομού για το δήμο Άργους Μυκηνών. Το γενικό συμπέρασμα που προκύπτει από τη δημοσκόπηση αυτή είναι ότι πρόκειται για την καλύτερη, από άποψη δεικτών, δημοσκόπηση σε σύγκριση με το παρελθόν, για το νυν Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο.

Φυσικά θυμούνται όλοι ότι όλες οι προηγούμενες δημοσκοπήσεις επαληθεύτηκαν μέχρι κεραίας καθιστώντας την εταιρεία ALCO ειδική στις μετρήσεις του δήμου Άργους Μυκηνών καθώς έχει αποκτήσει τεράστια εμπειρία στο νομό μας και την εμπιστεύονται πολλά μέσα για την διενέργεια δημοσκοπήσεων.

Πρόκειται για τεράστια αναγνώριση του έργου του Δημήτρη Καμπόσου, και του δίνει ένα ανεπανάληπτο συγκριτικό προβάδισμα σε σχέση με οποιονδήποτε αντίπαλο και δημοτική παράταξη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΑΣ 

Στα αποτελέσματα της έρευνας προξενεί έκπληξη η τεράστια διαφορά του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου σε μια σειρά θεμάτων που η δημοσκόπηση της ALCO μέτρησε. Όταν η μία μονάδα διαφοράς του ενός ή του άλλου κόμματος στην κεντρική πολιτική σκηνή μπορεί να αλλάξει συθέμελα τον πολιτικό χάρτη και θεωρείται μεγάλη επιτυχία για την πορεία του ενός ή του άλλου κόμματος, τα ποσοστά Καμπόσου δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για το τι θα γίνει στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Μάλιστα όταν βρισκόμαστε τρία χρόνια πριν από τις δημοτικές εκλογές με τα έργα να βρίσκονται σε εξέλιξη και τα σχέδια του Δημάρχου για έργα έκπληξη να μην έχουν αποκαλυφθεί ακόμα. Πρόκειται για μια αναγνώριση του μέχρι τώρα έργου του σε μια εποχή που τα οικονομικά της χώρας βρίσκονται στο ναδίρ.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπησηκαι το πρώτο εύρημα που αφορά το αν οι δημότες είναι ευχαριστημένοι από το έργο και τη δράση του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου, το αποτέλεσμα και το μήνυμα που δίνει ο κόσμος είναι συντριπτικό υπέρ Καμπόσου. 

Το 64 % του κόσμου είναι ικανοποιημένο από το έργο και τη δράση του Δημήτρη Καμπόσου όταν, σημειωτέον, ακόμη είναι πολύ νωρίς για να μπορέσει να ολοκληρώσει το έργο της θητείας του και να τελειώσουν τα έργα που έχει προγραμματίσει. 

Μάλιστα το επόμενο εύρημα δείχνει ότι οι πολίτες είναι ικανοποιημένοι με το έργο του Δημήτρη Καμπόσου παρότι δεν γνωρίζουν ότι το κράτος έχει περικόψει τα χρήματα από τους δήμους σε ποσοστό πάνω από 70%. Στο ερώτημα αν γνωρίζουν και σε τι ποσοστό έχει περικοπεί η κρατική χρηματοδότηση απαντούν πως δεν το γνωρίζουν!!

Συντριπτική είναι η αποδοχή του μεγάλου έργου της Ανάπλασης του Ιστορικού Κέντρου του Άργους. Στην ερώτηση της δημοσκόπησης αν ομόρφυνε ή όχι το κέντρο του Άργους οι ίδιοι οι πολίτες απαντούν σε ποσοστό 84% (!!!) πως το Άργος ομόρφυνε! Η αποδοχή του έργου είναι λοιπόν αδιαμφισβήτητη και το ποσοστό αυτό δείχνει μια δυναμική και δυνατότητα του Καμπόσου να φτάσει σε δυσθεώρητα εκλογικά ποσοστά στις επόμενες εκλογές.
Στην ερώτηση της δημοσκόπησης αν παρά την οικονομική κρίση ο Δήμος Άργους Μυκηνών κάνει έργα η απάντηση των πολιτών σε ποσοστό 64% απαντούν πως ναι, ο Καμπόσος κάνει μεγάλα έργα.
Το 57 % λέει ότι ο Δημήτρης Καμπόσος πρέπει να επανεκλεγεί , πολύ πριν πλησιάσουν οι εκλογές και τεθεί το δίλλημα ισχυρά από τον ίδιο το δήμαρχο έχοντας πλέον παρουσιάσει και ισχυρό έργο.
Το επόμενο εύρημα της δημοσκόπησης αφορά την καταλληλότητα για τη θέση του Δημάρχου μεταξύ κάθε πιθανού υποψηφίου που ο καθένας πολίτης θα επιθυμούσε να εκφραστεί υπέρ του, μιας και οι απαντήσεις ήταν αυθόρμητες.
Η σύγκριση είναι συντριπτική. Ο Καμπόσος θεωρείται ο καταλληλότερος δήμαρχος, ανάμεσα σε οποιονδήποτε αντίπαλο που θα μπορούσε να υπάρξει, με ποσοστό και διαφορά που δεν επιδέχεται αμφισβητήσεις.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η διαφορά από τον δεύτερο είναι 41 μονάδες!

Το επόμενο εύρημα της δημοσκόπησης αφορά την ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ.
Ποιον δηλαδή ο κόσμος θα ψήφιζε για Δήμαρχο αν οι εκλογές γίνονταν σήμερα.
Ο κόσμος ψηφίζει με ένα ποσοστό το οποίο δεν έχει προηγούμενο ως προς το ύψος του στην πρόθεση ψήφου και στη διαφορά με όλους τους υπόλοιπους.
Τα αποτελέσματα της Δημοσκόπησης δείχνουν ότι επόμενος Δήμαρχος Άργους Μυκηνών θα είναι ο Δημήτρης Καμπόσος.

Τα αποτελέσματα:

Με ένα ανοικτό πλαίσιο στην επιλογή υποψηφίων αφού οι απαντήσεις των πολιτών είναι αυθόρμητες και δεν απαντούν πάνω σε προκαθορισμένους υποψηφίους από τη δημοσκόπηση, ο Δημήτρης Καμπόσος ψηφίζεται από το εκπληκτικό ποσοστό του 55% του κόσμου.
Η εταιρεία δημοσκοπήσεων υπολογίζει ότι με τις αναγωγές το αποτέλεσμα αυτό δίνει με βεβαιότητα τη νίκη στον Δημήτρη Καμπόσο από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό πάνω από 82%.!!!

Ο Δημήτρης Καμπόσος αγγίζει το 56% στην πρόθεση ψήφου. 3 χρόνια πριν από τις δημοτικές εκλογές με τα έργα να βρίσκονται σε εξέλιξη και τα σχέδια του για έργα έκπληξη να μην έχουν αποκαλυφθεί ακόμα. Πρόκειται για μια αναγνώριση του μέχρι τώρα έργου του σε μια εποχή που τα οικονομικά της χώρας βρίσκονται στο ναδίρ ο Δημήτρης Καμπόσος βγαίνει αλώβητος και ο μόνος νικητής. Στην δημοσκόπηση του 2013 ο Δημήτρης Καμπόσος είχε πάρει 42% όπου το ποσοστό αυτό στις δημοτικές εκλογές ανέβηκε στο 62%! Καταλαβαίνει κανείς πως με τα σε εξέλιξη έργα να παραδίδονται τους επόμενους μήνες και τις ανακοινώσεις νέων έργων η δυναμική του Δημάρχου αναμένεται να αγγίξει το 82%. Σημαντικό ποιοτικό εύρημα που προκύπτει από την ταυτότητα της δημοσκόπησης είναι η στήριξη του Δημήτρη Καμπόσου από όλους τους πολιτικούς χώρους και η διείσδυση του σε αυτούς κάτι που αποδεικνύει πως η δημοτικότητα του ξεπερνάει ακόμα και το κομματικό χρίσμα.

Ο Δημήτρης Νικητόπουλος καταλαμβάνει το 15% νούμερο που αποδεικνύει την ανικανότητα της αντιπολιτευτικής του δράσης. Με την πίεση των εν εξελίξει έργων του Καμπόσου να βαραίνουν την αντιπολίτευση τα ποσοστά του παραμένουν χαμηλά. Η καθοδική πορεία των ποσοστών του αναμένεται να συνεχιστεί με το πέρας των επόμενων μηνών επηρεασμένη από την πολιτική πτώση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Φίλα προσκείμενος ο Νικητόπουλος στην αριστερά δεν θα μπορέσει να αποβάλλει την ρετσινιά της αποτυχημένης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιώργος Μουσταίρας κατέχει το 6% και μένει εγκλωβισμένος σε νούμερα ανύπαρκτα για έναν άνθρωπο που από το 1985 ασχολείται με ραδιόφωνα, εφημερίδες, τηλεοράσεις , σάιτ , μπλόγκς κλπ. Τον ξέρουν όλοι 30 χρόνια. Στις δημοτικές εκλογές του 2006 συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Δημάρχου Δ.Πλατή και βγήκε 24ος επιλαχόν επί 28 υποψηφίων με 125 ψήφους!! Ποιός ό λόγος της υποψηφιότητας του λοιπόν;;; για δικούς του λόγους…

Ο δοκιμασμένος Δημήτρης Πλατής ακολουθεί με το μικρό 3% το οποίο αποδεικνύει πως ο δημότης δεν δίνει άλλη ευκαιρία σε αποτυχημένες δημοτικές αρχές. Το ΠΑΣΟΚ συνεργάστηκε μαζί του στις προηγούμενες εκλογές αλλά τώρα φαίνεται πως το έχει εγκαταλείψει. Το μικρό 3% κατέχει και ο Θεοδοσίου ποσοστό σταθερό για το ΚΚΕ που εκφράζεται και στις δημοτικές εκλογές

Η Ταυτότητα της Έρευνας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ