ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Με επιτυχία η υγειονομικη κάλυψη του Nafplio Energy Triathlon από τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:16:00 μ.μ. |
Με επιτυχία η υγειονομικη κάλυψη του Nafplio Energy Triathlon από τους Εθελοντές Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου
Την Κυριακή, 19 Ιουνίου, η καρδιά της μεγαλύτερης Τριαθλητικής Γιορτής της Πελοποννήσου Nafplio Energy Triathlon χτύπησε δυνατά στο Ναύπλιο. Οι αγώνες διοργανώθηκαν από τον Δήμο Ναυπλιέων – ΔΟΠΠΑΤ, την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (Ε.Ο.ΤΡΙ.) και την Energy Races, σε συνεργασία με την CAREFULL και τους αθλητικούς συλλόγους Ν.Ο.Ναυπλίου & Κ.Ο.Ναυπλίου «Εύρος».
Παρόλο που η θερμοκρασία χτύπησε κόκκινο συμμετείχαν περισσότεροι από 400 αθλητές και αθλούμενοι κάθε ηλικίας ανάμεσα τους και μεγάλα ονόματα και κορυφαίοι αθλητές του Τριάθλου.
Οι αγωνιζόμενοι συμμετείχαν σε Αγώνα Sprint Triathlon (750μ κολύμβησης – 20χλμ ποδηλασίας – 5χλμ τρεξίματος) και Sprint Triathlon Relay (σκυταλοδρομία τριάθλου sprint, 2 ή 3 ατόμων), Αγώνα Aquathlon sprint (750μ κολύμβησης – 5χλμ τρεξίματος), Αγώνα Aquathlon super sprint (300μ κολύμβησης – 2,5χλμ τρεξίματος) και Αγώνα Aquathlon kids (150μ κολύμβησης – 1χλμ τρεξίματος).
Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ναυπλίου ανέλαβε την Υγειονομική κάλυψη των αγώνων και αντιμετώπισαν αποτελεσματικά όλα τα περιστατικά που προέκυψαν.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ