ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Εκδήλωση του ΚΚΕ Αργολίδας ενάντια στα ναρκωτικά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:04:00 μ.μ. |
Εκδήλωση του ΚΚΕ Αργολίδας ενάντια στα ναρκωτικά
Η Τ.Ε. Αργολίδας του ΚΚΕ πραγματοποιεί παρουσίαση της έκδοσης του τμήματος κατά των ναρκωτικών του ΚΚΕ "Ζωή ολόκληρη - Όχι με δόσεις".

Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Κατηφές μέλος του τμήματος κατά των ναρκωτικών της Κ.Ε. του ΚΚΕ την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 και ώρα 8:30 μ.μ. στην πλατεία της Νέας Κίου.


Οι χρήστες είναι πιο επιβαρυμένοι, νέα, φθηνά και με άμεση επίδραση στον χρήστη ναρκωτικά, κυκλοφορούν στις πιάτσες, ενώ πάνω από 7 στους 10 χρήστες κάνουν παράλληλα πάνω από 3 ουσίες. Τμήματα του λαού και της νεολαίας, που σήμερα περιθωριοποιούνται και πειραματίζονται με τις ουσίες διαμορφώνουν ένα στρώμα με αυξητικές τάσεις στην τοξικοεξάρτηση τα επόμενα χρόνια.

Η κοινωνική ανοχή στην χρήση ουσιών, που καλλιεργούν οι παραπάνω δυνάμεις, έχει τριπλασιάσει τη χρήση τους στους μαθητές, έχει μειώσει την ηλικία πειραματισμού και εξάρτησης, έχει εξισώσει τη χρήση και στα δύο φύλα στις μικρές ηλικίες. Η ανοχή στην κάνναβη έχει σαν αποτέλεσμα σήμερα ο ένας στους τρείς, που βρίσκεται σε θεραπευτικό πρόγραμμα να είναι για απεξάρτηση από κάνναβη, να διαμορφώνονται νέα πρότυπα χρήσης, όπως ο «χρήστης του Σαββατοκύριακου», που ο νέος άνθρωπος συνδυάζει τη χρήση ουσιών με τη

Στην αύξηση της χρήσης ναρκωτικών στη χώρα μας, λύση δεν είναι η στρατηγική της ΕΕ και οι συνεχιζόμενες ίδιες κυβερνητικές πολιτικές, που στοχεύουν στη «μείωση της βλάβης» με την γενίκευση των προγραμμάτων με υποκατάστατα ηρωίνης. Τα κοινωνικά φαινόμενα όπως και η τοξικομανία, αντιμετωπίζονται μόνο αν χτυπηθούν στη ρίζα τους.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ