ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Βραβεύσεις και ευχαριστίες από την ΕΠΣΑ σε όσους στηρίζουν τον "Ατρέα"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:43:00 π.μ. | |
Σε αίθουσα του πολυχώρου ΄΄Φουγάρο΄΄ , στο Ναύπλιο, η ΕΠΣΑ τίμησε το βράδυ της Παρασκευής 3 Ιουνίου θεσμικούς φορείς και πρόσωπα του τοπικού ποδοσφαίρου που συνέβαλαν σημαντικά στη φετινή διοργάνωση του διεθνούς τουρνουά ΄΄Ατρέας΄΄ , 11ου κατά σειρά.
Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Τάσο Χειβιδόπουλο, καθώς και τους τέσσερις δήμους της Αργολίδας που έχουν συμβάλλει οικονομικά – και με κάθε άλλο τρόπο- στην επιτυχία του ΄΄Ατρέα΄΄.
Τις πλακέτες παρέλαβαν ο κ. Χειβιδόπουλος, οι δήμαρχοι Ναυπλίου κ. Δημ. Κωστούρος, Επιδαύρου κ. Κώστας Γκάτζιος, ο αντιδήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Αχ. Μπαντανάς ( ο δήμαρχος ήταν εκτός νομού) και εκπρόσωπος του δημάρχου Ερμιονίδας κ. Δημ . Σφυρή.
Επίσης τιμήθηκαν για τη μεγάλη προσφορά στη διοργάνωση ο επί σειρά ετών πρόεδρος του ΟΠΑΝΑΡ κ. Γιάννης Μπόλλας όσο και ο ενωσιακός προπονητής Διονύσης Διατσίγκος. Ακόμη τιμήθηκαν , για την αφιλοκερδή τους προσφορά στον ΄΄Ατρέα΄΄ διαιτητές και παρατηρητές της Ένωσης.
Ξεχωριστές διακρίσεις δόθηκαν σε παίκτες που ξεκίνησαν από τον ΄΄Ατρέα΄΄ και διακρίνονται πλέον πανευρωπαϊκά όπως οι Βασίλης Πλιάτσικας και Παν. Ταχτσίδης. Από τη νεότερη γενιά βραβεύτηκαν οι Κώστας Μούγιος , Γιάννης Μπλάτσος και Γιώργος Πετούσης που αγωνίζονται πλέον στις ομάδες του Ολυμπιακού, Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ , αντίστοιχα, καθώς κι αυτοί( όπως και πολλοί άλλοι) αναδείχθηκαν μέσα από τον ΄΄Ατρέα΄΄ Επίσης βραβεύτηκε για την προσφορά του στον ΄΄Ατρέα΄΄( και όχι μόνο..)ο φροντιστής των μεικτών ομάδων Χρήστος Ψύχας.
Τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ κ. Γιάννης Αποστολόπουλος όσο και οι τιμηθέντες εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης αναφέρθηκαν στην αγωνιστική σημασία του ΄΄Ατρέα΄΄ όσο και στη μεγάλη προβολή της Αργολίδας , σε διεθνές επίπεδο, με τη συμμετοχή σπουδαίων συλλόγων , όλα αυτά τα χρόνια.
Σε λεπτομέρειες που αφορούσαν το ξεκίνημα της διοργάνωσης πριν 11 χρόνια, την πορεία της , σε δυσκολίες όσο και σε ξεχωριστές στιγμές αναφέρθηκε ο Γιώργος Τόλιας που έχει , άλλωστε, και το οργανωτικό βάρος όλα αυτά τα χρόνια.
Την επιμέλεια και παρουσίαση της εκδήλωσης είχε ο Αναπλ. Γενικός Γραμματέας της ΕΠΣΑ Γιάννης Γαλανόπουλος, ενώ προβλήθηκε ολιγόλεπτο βίντεο για τον ΄΄Ατρέα΄΄ και την πορεία της διοργάνωσης μέσα στο χρόνο.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ