ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:21:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Την 3η «Λευκή Νύχτα» στην Κυπαρισσία σ τις 18 Ιουνίου, ετοιμάζει ο Εμπορικός της περιοχής. Οπως και τις προηγούμενες φορές, η διοργάνωση συμπίπτει με τις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

-Προτάσεις Ασφαλιστικών Ρυθμίσεων για την Διάσωση των Επιχειρήσεων και του Ο.Α.Ε.Ε. κατέθεσε με επιστολή του στον αρμόδιο υπουργό Γ. Κατρούγκαλο, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

-Η παράσταση «Ο κύκλος των μάταιων πράξεων» του Σπύρου Τζόκα σε διασκευή και σκηνοθεσία Αγγελικής Κασόλα θα παρουσιαστεί από την ομάδα πείρα(γ)μα και τον σύλλογο Δολιανιτών το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 9.30μ.μ στο Πνευματικό κέντρο των Κάτω Δολιανών.

-Την κατάκτηση Πρωταθλήματος Αρκαδίας, μετά από δέκα χρόνια και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της γιόρτασε η Δόξα Μεγαλόπολης, το Σάββατο 11 Ιουνίου.

- Τα έργα στο νέο αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Πατρών θα ολοκληρωθούν λειτουργικά το Μάρτιο του 2017, δήλωσε ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπρίτζης, σε ομιλία του στην Πάτρα.

- Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα γιορταστεί την Κυριακή η 195η επέτειος της Α΄ Πελοποννησιακής Γερουσίας της Στεμνίτσας.

-Στην Τρίπολη βρέθηκε ο Βασίλης Καββαδάς για το 3ο SEA Basketball Camp δίνοντας τη δική του λάμψη στο Camp που διοργανώθηκε από τον Αρκαδικό για νέα παιδιά.

- Ο Κώστας Χατζηδάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας αύριο στις 20:00 το βράδυ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ