ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Γ. Μανιάτης: Μετά την κατάργηση των χρήσεων γης, ερχεται και η ουσιαστική κατάργηση ενός σημαντικού μέρους της εκτός σχεδίου δόμησης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:00:00 π.μ. | |
Γ. Μανιάτης: Μετά την κατάργηση των χρήσεων γης, ερχεται και η ουσιαστική κατάργηση ενός σημαντικού μέρους της εκτός σχεδίου δόμησης
Δήλωση Γιάννη Μανιάτη Υπεύθυνου της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές: "Μετά την κατάργηση των χρήσεων γης, έρχεται και η ουσιαστική κατάργηση ενός σημαντικού μέρους της εκτός σχεδίου δόμησης!


Στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο για τους υδρογονάνθρακες, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, πιστή στη συνήθη πρακτική της, κατέθεσε άλλη μια άσχετη, προς το περιεχόμενο του ν/σ, τροπολογία 12 λέξεων με την οποία καταργεί τις τεκμηριωμένες εξαιρέσεις κατά παρέκκλιση αξιοποίησης αγροτικής γης σε εκτός σχεδίου περιοχές. Συγκεκριμένα, χιλιάδες δομήσιμα αγροτεμάχια σε όλη τη χώρα, που βρίσκονται κατά μήκος εθνικών, επαρχιακών και δημοτικών οδών, με πρόσωπο σε αυτούς τους άξονες, μετατρέπονται σε απλά χωράφια. Δραστηριότητες όπως: αγροτικές, εμπορικές αποθήκες, μονάδες μεταποίησης αγροτικών προϊόντων, πρατήρια καυσίμων κλπ, δεν μπορούν να χωροθετηθούν πλέον ούτε κατ’ εξαίρεση, στις συγκεκριμένες ζώνες.

Η κυβέρνηση για μια ακόμα φορά με τις νομοθετικές της παρεμβάσεις κατεδαφίζει κάθε οικοδομική, οικονομική και επιχειρηματική δραστηριότητα και δημιουργεί το υπόβαθρο για μια οικονομία που στηρίζεται μόνο στους φόρους, τις περικοπές και την απαξίωση της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ