ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Ξεκίνησαν τα θερινά σινεμά της ΚΝΕ στην Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:52:00 π.μ. |
Ξεκίνησαν τα θερινά σινεμά της ΚΝΕ στην Πελοπόννησο
 Με επιτυχία έχουν ξεκινήσει οι προβολές ταινιών, στο πλαίσιο των Θερινών Σινεμά που διοργανώνουν οιΤομεακές Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Πελοπόννησο.

Ιδιαίτερα σε μία περίοδο που η ανάγκη για ψυχαγωγία αποτελεί πολυτέλεια, από τη μία σε ολόκληρη την Πελοπόννησο υπάρχουν μια σειρά από πολιτιστικά γεγονότα (συναυλίες, παραστάσεις, φεστιβάλ κλπ) και από την άλλη πολλοί νέοι δεν έχουν το αντίτιμο που χρειάζεται για να τα παρακολουθήσουν. Η ΚΝΕ δίνει αυτή τη διέξοδο στους νέους της Πελοποννήσου με αυτή την πρωτοβουλία να ψυχαγωγηθούν δωρεάν.

Οι προβολές σε όλες τις πόλεις ξεκινούν στις 9 μ.μ. και το πρόγραμμα των προβολών συνεχίζεται ως εξής:

-Στην Καλαμάτα, στην πλατεία Μαυρομιχάλη τις ημέρες: Πέμπτη 21 Ιουλίου, Δευτέρα 25 Ιουλίου, Πέμπτη 28 Ιουλίου, Πέμπτη 4 Αυγούστου και Τετάρτη 10 Αυγούστου.

-Στην Σπάρτη, στις νέες εργατικές εστίες τις ημέρες: Τρίτη 19 Ιουλίου, Τρίτη 26 Ιουλίου και Τρίτη 2 Αυγούστου.

-Στην Τρίπολη, στην Σκακιέρα τις ημέρες: Τετάρτη 20 Ιουλίου, Δευτέρα 25 Ιουλίου, Τετάρτη 27 Ιουλίου και Δευτέρα 1 Αυγούστου.

-Στο Ναύπλιο, στο Θεατράκι του ΟΣΕ τις ημέρες: Πέμπτη 21 Ιουλίου, Παρασκευή 29 Ιουλίου, Τρίτη 2 Αυγούστου και Κυριακή 7 Αυγούστου.

-Στην Κόρινθο, στο ανοιχτό αμφιθέατρο του δημαρχείου τις ημέρες: Παρασκευή 22 Ιουλίου, Παρασκευή 29 Ιουλίου, Παρασκευή 5 Αυγούστου και Τετάρτη 10 Αυγούστου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ