ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Mε το Over 2.5 στο ΠΑΣ - Οντ Γκρένλαντ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:31:00 μ.μ. |
Mε το Over 2.5 στο ΠΑΣ - Οντ Γκρένλαντ
Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, όπου δεσπόζουν οι επαναληπτικές αναμετρήσεις του 2ου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ. Πριν περάσουμε στα προγνωστικά, σας υπενθυμίζουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε τα κορυφαία νόμιμα casino φρουτάκια.

Μεγάλο σκορ στη Νορβηγία

Ξεκινάμε τις αναλύσεις με το παιχνίδι της Οντ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.85. «Λίγη» η Οντ στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, έδειξε ότι υστερεί σε πολλούς τομείς κόντρα στην ελληνική ομάδα. Ήταν παντελώς απροετοίμαστη σε επίπεδο σκάουτινγκ, δε γνώριζε τι την περίμενε στους «Ζωσιμάδες», οι παίκτες της έδειξαν επηρεασμένοι απ’ την ατμόσφαιρα και την υψηλή θερμοκρασία, δεν είχε καμία αμυντική ισορροπία, θα μπορούσε να χάσει με μεγαλύτερο σκορ απ’ το 3-0. Είναι προφανές ότι πλέον τα πράγματα είναι ιδιαίτερα δύσκολα σήμερα. Πάντως, οι Νορβηγοί τονίζουν ότι υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης, «πατώντας» κυρίως στην παντελή απειρία του ΠΑΣ Γιάννινα.

Δε θα μπορούσε να κάνει καλύτερη πρεμιέρα στην Ευρώπη η ομάδα του Γιάννη Πετράκη, η οποία ενδεχομένως και να αδικείται απ’ το τελικό 3-0. Έκανε την Οντ να μοιάζει… ομαδούλα, «μασούσε σίδερα» απ’ το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, είχε ρυθμό, φοβερή διάθεση και σωστές επιλογές. Το ματς «άνοιξε» μετά το γρήγορο 1-0, στη συνέχεια χρειάστηκε σε 1-2 στιγμές ο γκολκίπερ Πασχαλάκης, ωστόσο η εξέλιξη του αγώνα ανήκε ολοκληρωτικά στους Γιαννιώτες, οι οποίοι ήταν άριστα «στημένοι» απ’ τον Πετράκη και πήραν αυτό που άξιζαν.

Με G/G στην Κροατία


Συνεχίζουμε τις αναλύσεις μας με την αναμέτρηση της Χάιντουκ Σπλιτ κόντρα στην Ιάσι, όπου και επιλέγουμε το G/G σε απόδοση 2.00. Να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως παίζει εντός έδρας αλλά και τα δυο τέρματα τα οποία σημείωσε εκτός έδρας, θέλει στο σημερινό παιχνίδι με την Ιάσι, η Χάιντουκ. Στο πρώτο παιχνίδι, οι Κροάτες αιφνιδιάστηκαν και βρέθηκαν με δυο γκολ πίσω στο σκορ από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Ωστόσο, στην επανάληψη κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να ισοφαρίσουν σε 2-2, μειώνοντας αρχικά με τον Οχάντζα στο 48ο λεπτό και κάνοντας το τελικό αποτέλεσμα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Σαΐντ. Στόχος της είναι να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στη φετινή διοργάνωση.

Όλα για όλα θέλει να τα παίξει στο σημερινό παιχνίδι η Ιάσι, η οποία κατάφερε να μείνει αήττητη στο πρώτο ευρωπαϊκό της παιχνίδι. Η ομάδα του Ιταλού τεχνικού, Νίκολο Νάπολι, μπορεί να προηγήθηκε με δυο γκολ διαφορά στο πρώτο παιχνίδι, ωστόσο, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, καθώς ισοφαρίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Πλέον, θα κάνει ότι μπορεί για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, αν και το έργο της είναι δύσκολο.

Κερδίζει η Λέφσκι

Πάμε στην αναμέτρηση της Βουλγαρίας, εκεί όπου η Λέφσκι υποδέχεται την Μάριμπορ, όπου επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.10.Αποστολή εξετελέσθη για τη Λέφσκι στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων, παρατάχθηκε με στόχο να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν και τα κατάφερε. Πλέον καλείται να διαχειριστεί το σημερινό παιχνίδι στην έδρα της, και σαφώς να φανεί πιο απειλητική, καθώς στο πρώτο παιχνίδι δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες μπροστά από τα αντίπαλα καρέ. Οι Βούλγαροί εντός έδρας τα πηγαίνουν περίφημα τα τελευταία χρόνια, καθώς μετρούν επτά νίκες και δυο ισοπαλίες στα εννιά τελευταία ευρωπαϊκά ραντεβού στο «σπίτι» τους και σίγουρα απέναντι στη Μάριμπορ είναι ικανοί να σημειώσουν ακόμη μια επιτυχία.

Από την άλλη, η Μάριμπορ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και τις καλύτερες φάσεις, ωστόσο δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στο πρώτο ματς και πλέον ταξιδεύει ως αουτσάιντερ στη Σόφια για το παιχνίδι με τη Λέφσκι. Οι φιλοξενούμενοι καλούνται να δείξουν χαρακτήρα, όντως πιο έμπειρη ομάδα από τους γηπεδούχους σε τέτοια ευρωπαϊκά παιχνίδια και έχουν ως πρωταρχικό στόχο τη διατήρηση του μηδέν στα μετόπισθεν που μπορεί να οδηγήσει στην πρόκριση ακόμη και αν οι Σλοβένοι μείνουν και πάλι «άσφαιροι».

Με κάλυψη η Ζαγκλέμπιε

Περνάμε στο στην αναμέτρηση Ζαγκλέμπιε – Πρτιζάν από όπου επιλέγουμε το Draw No Bet σε απόδοση 2.30. (σ.σ: Draw No Bet σημαίνει «Ισοπαλία Όχι Στοίχημα», δηλαδή αν ο αγώνας έρθει ισόπαλος μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας). Αυτό που ήθελε πήρε στο πρώτο παιχνίδι στο Βελιγράδι η Ζαγκλέμπιε, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με την Παρτιζάν και όλα πλέον θα κριθούν στο Λούμπιν όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Έπαιξε στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης παθητικά, με παίκτη λιγότερο από το 56’ μάλιστα, άντεξε στην πίεση που άσκησαν οι Σέρβοι, βγάζοντας σε πέρας τη δύσκολη αποστολή που είχαν.

Από την άλλη πλευρά η Παρτιζάν άφησε καλές εντυπώσεις στο πρώτο της επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι για τη νέα σεζόν, αλλά της έλειψε η ουσία στην τελική προσπάθεια για να πάρει έστω ένα θετικό προβάδισμα, ενόψει του δύσκολο αγώνα ρεβάνς στην Πολωνία. Πλέον καλείται ίσως να πετύχει το εκτός έδρας γκολ που θα κάνει ακόμη πιο δύσκολο το έργο των Πολωνών, έχει τη δυνατότητα να το πετύχει, διότι διαθέτει καλύτερο σύνολο και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα κάνει αυτή παιχνίδι, κάτι που τη βολεύει εξαιρετικά στην κόντρα.

Δεν χάνει η Μπερόε

Ολοκληρώνουμε με την αναμέτρηση της Ελσίνκι κόντρα στην Μπερόε, όπου επιλέγουμε το Χ2, με απόδοση 2.02. Ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης έχει αποκτήσει η Ελσίνκι, μετά την ισοπαλία που απέσπασε στην Βουλγαρία, στο πρώτο παιχνίδι με την Μπερόε. Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, η ομάδα του Μίκα Λεχκοσούο κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με το τέρμα του Μορέλος στο 37ο λεπτό, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της αυτό σκορ, καθώς ισοφαρίστηκε στο ξεκίνημα της επανάληψης. Πλέον βολεύεται και με την “λευκή” ισοπαλία, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένη να το ρισκάρει.

Ζωντανή κατάφερε να παραμείνει η Μπερόε στο πρώτο παιχνίδι με την Ελσίνκι, καθώς πήρε την εντός έδρας ισοπαλία με 1-1, αν και τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι κατά πολύ χειρότερα. Εξαιρετικά δύσκολο το έργο της στο σημερινό παιχνίδι, ωστόσο είναι διατεθειμένη να ρισκάρει, δίνοντας τα πάντα για να πάρει την πρόκριση.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ