ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

"11ο Ράλλυ Δαναών" 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:20:00 μ.μ. |
"11ο Ράλλυ Δαναών" 10 και 11 Σεπτεμβρίου 2016
O Ac3 (Argolis Classic Car Club) με επίκεντρο την Ανατολική Πελοπόννησο, συνδιοργανώνει με τον Δήμο Πόρου, το 11ο Ράλλυ Δαναών το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.
H διήμερη εκδήλωση ακριβείας κλασσικών αυτοκινήτων, προσμετρά στο Argolis Historic Trophy 2016 με συντελεστή 1+1 (ξεχωριστή βαθμολογία για κάθε ημέρα). Επίσης προσμετρά στο Trophy Classic Mini Club. Με αφετηρία τον Ισθμό Κορίνθου–Goody’ s (Σάββατο), θα ακολουθηθεί η διαδρομή προς Μέθανα, όπου και η ανασυγκρότηση, (με την υποστήριξη του Δήμου Τροιζηνίας-Μεθάνων), η μεσημβρινή ξεκούραση και το γεύμα. Τις απογευματινές ώρες θα ακολουθήσουν εκπληκτικής ομορφιάς regularity διαδρομές στον γύρο της Χερσονήσου Μεθάνων, στη συνέχεια κατεύθυνση προς Γαλατά και πέρασμα στο Νησί- Δήμο Πόρου για διανυκτέρευση.
Ο συνδιοργανωτής ΔΗΜΟΣ ΠΟΡΟΥ, θα φροντίσει για την στάθμευση των οχημάτων, από την άφιξη μέχρι και το τέλος της εκδήλωσης, ώστε να τα θαυμάσουν οι κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού. Ο αρχοντικός ΠΟΡΟΣ είναι μια ζωγραφιά με παραδοσιακά σπίτια, σοκάκια, πευκόφυτος με καταγάλανη θάλασσα και υπέροχες ακρογιαλιές. Διαθέτει άριστη οργάνωση και πολλές επιλογές σε διαμονή, εστίαση, διασκέδαση για ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο ώστε με καλή παρέα και διάθεση όλοι οι συμμετέχοντες θα περάσουν υπέροχα!
Την Κυριακή 11:00 οι γραφικές regularity διαδρομές θα συνεχιστούν στα 2 νησάκια με τερματισμό, γεύμα και απονομή επάθλων, πλησίον του χώρου στάθμευσης.

Ο Διοικητικός-Τεχνικός έλεγχος (09:00-10:30) θα πραγματοποιηθεί στην αφετηρία και με εκκίνηση το Σάββατο 11:00, οι συμμετέχοντες θα καλύψουν σε 2 ημέρες συνολικά περίπου 229 χιλιόμετρα, όπου θα περιλαμβάνονται 15 Ε.Δ.Α συν. μήκους 89 περίπου χλμ. (πολλαπλές χρονομετρήσεις) με Μ.Ω.Τ έως 50χλμ/ώρα.

Οι χρονομετρήσεις των Ε.Δ.Α θα γίνουν στο 1/10 του δευτ/του (0.1) με ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο από την Iron Team (www.sportstiming.gr).

Το δικαίωμα συμμετοχής για τον διήμερο αγώνα ορίζεται στο ποσό των 125,00€ (πλήρωμα 2 ατόμων) και περιλαμβάνει:

1. Παράβολο Συμμετοχής

2. Ασφάλεια προς τρίτους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης

3. Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης

4. Έντυπα της εκδήλωσης (roadbook, νούμερα, πινακίδα, κλπ.)

5. Έπαθλα και αναμνηστικά.

Πλέον της γενικής κατάταξης και των καθιερωμένων κατηγοριών, έπαθλα θα απονεμηθούν και στα τρία πρώτα πληρώματα που θα καταταγούν, με αυτοκίνητα που δεν θα φέρουν συνδεδεμένα πρόσθετα όργανα μέτρησης αποστάσεων. Δεν επιτρέπονται τα όργανα μέτρησης που υπολογίζουν Μ.ΩΤ.

Κατόπιν εκδήλωσης ενδιαφέροντος από φίλους και μέλη της λέσχης, στο ράλλυ συμπεριλαμβάνεται και κατηγορία “touring”, με διαδρομή μικρότερη κατά 48 περίπου χλμ. και χρονομέτρηση σε 6 συνολικά Ε.Δ.Α.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 6 Σεπτ. 2016, εφόσον συνοδεύονται από το παράβολο συμμετοχής, το οποίο επιστρέφεται εξ ολοκλήρου στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχων ανακαλέσει τη δήλωση του μέχρι την παραπάνω ημερομηνία. Έκτοτε ουδεμία επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ