ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Γ. Μανιάτης: Οι Έλληνες δημοκράτες - σοσιαλιστές προχωράμε ενιαία και αυτοδύναμα για την Ελλάδα της προόδου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:06:00 μ.μ. | |
Γ. Μανιάτης: Οι Έλληνες δημοκράτες - σοσιαλιστές προχωράμε ενιαία και αυτοδύναμα για την Ελλάδα της προόδου (βίντεο)
 Παρακολουθήστε παρακάτω τα σημεία της σημερινής συνέντευξης του Γιάννη Μανιάτη στην εκπομπή «ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ» της ΕΡΤ.



· Σήμερα έχουμε πολύ θέαμα αφού δεν υπάρχει άρτος. Έχουμε κυβερνητικές φιέστες παντού αφού η κυβέρνηση δεν παράγει κανένα έργο.

· Φιέστα κενή περιεχομένου έξω από τη Βουλή με ισχυρά στοιχεία προσβολής του εθνικού κοινοβουλίου.

· Φιέστα στο νοσοκομείο της Σαντορίνης από τον πρωθυπουργό και στη συνέχεια 9 αεροδιακομιδές ασθενών προς Κρήτη.

· Φιέστα στο αεροδρόμιο της Πάρου που ολοκληρώθηκε με χρήματα ιδιωτικής εταιρίας.

· Η Κυβέρνηση ανακοινώνει δίκτυο 19 Υδατοδρομίων, αλλά το Υδατοδρόμιο της Κέρκυρας αδειοδοτήθηκε το 2014! Δεν χρειάζεται να το ξανα-αδειοδοτήσετε.

· Η χώρα έχει βαθιά ανάγκη από εθνική αυτογνωσία, να συνειδητοποιήσει η κυβέρνηση τα λάθη της και να λυθεί το μείζον θέμα της ανεργίας.

· Τον Ιανουάριο 2015 είχαμε αδειοδοτημένες περιβαλλοντικά 105 μεγάλες ιδιωτικές επενδύσεις 6.1 δις €. Από τότε δεν έχει κουνηθεί φύλλο.

· Αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε κόμματα και φιέστες από την κυβέρνηση δεν χρειάζονται. Χρειάζεται να δούμε τα προβλήματα και να δώσουμε λύσεις.

· Επειδή η κυβέρνηση δεν έχει προσελκύσει καμία επένδυση για να εισπράττει δημόσια έσοδα έχει διαλύσει αγρότες και μικρομεσαίους.

· Το 62% του εισοδήματος των ελεύθερων επαγγελματιών που βγάζουν έως 7.000 € καθαρά, πάει σε φορολογία και ασφαλιστικές εισφορές. Αυτό είναι μη βιώσιμο.

· Χρειάζεται σταθερό φορολογικό σύστημα, μείωση συντελεστών, καθαρό μήνυμα από την κυβέρνηση ότι θέλουμε επενδύσεις.

· Είμαστε υπέρ της κατάργησης του απαράδεκτου κι εξωφρενικού μπόνους. Αν ο λαός δώσει στο πρώτο κόμμα 42% στέλνει μήνυμα πλειοψηφικού ρεύματος.

· Λέμε: να σπάσουν μεγάλες εκλογικές Περιφέρειες που είναι θερμοκήπια διαφθοράς και διαπλοκής. Δεν το θέλει η κυβέρνηση.

· Λέμε: να δώσουμε δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες που έφυγαν στο εξωτερικό στα χρόνια της κρίσης. Δεν το θέλει η κυβέρνηση.

· Έλληνες Δημοκράτες-Σοσιαλιστές προχωρούμε ως πόλος ανεξάρτητος, αυτοδύναμος, δυνατός και όποιος θέλει ας ακολουθήσει τη δική μας γραμμή.

· Η αλαζονεία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ότι μπορούν να λύσουν μόνοι τα προβλήματα, να σταματήσει. Στην εποχή των μνημονίων χρειάζεται πολιτική συνεννόηση.

· Χρειάζονται προοδευτικές συμμαχίες, κυβερνήσεις συνεργασίας με προοδευτικό πρόσημο καθώς απέναντι έχουμε μια συντηρητικότατη Ευρώπη.

· Χρειάζεται ένα Big Bang ώστε η Κεντροαριστερά που εκφράζει 25-30% πολιτικά άστεγων πολιτών να καλυφθεί υπό μια ενιαία ομπρέλα.

· Να διασφαλίσουμε άμεση, στενή συνεργασία με το ΠΟΤΑΜΙ στη Βουλή και προετοιμασία σε περίπτωση εκλογών να κατέβουμε με ενιαίο ψηφοδέλτιο.

· Παραδόθηκε πόρισμα κοινής επιτροπής Δημοκρατικής Συμπαράταξης-Ποταμιού που θέτει πλαίσιο συνεργασίας. Πριν τον Νοέμβριο θα τεθεί στην κρίση του λαού.

· Η χώρα δεν χρειάζεται νέες εκλογές. Χρειάζεται συνεννόηση κομμάτων που πιστεύουν στην Ελλάδα της εθνικής αυτοπεποίθησης και της προόδου.

· Ας γίνει μάθημα το παράδειγμα της Κύπρου, της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας. Δεν έχουμε πολυτέλεια να συνεχίσουμε αλαζονεία ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ότι μπορούν μόνοι.

· Λοκάουτ, μαζικές απολύσεις, μείωση εργατικού κόστους ας τα ξεχάσουν οι συνομιλητές της κυβέρνησης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ