ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Ο Πόρος: Το νησί της γαλήνης, της ρομαντζάδας και της ξενοιασιάς (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:16:00 π.μ. |
Ο Πόρος: Το νησί της γαλήνης, της ρομαντζάδας και της ξενοιασιάς
Ο Πόρος είναι κατάφυτος με πεύκα που φτάνουν ως τις απόκρημνες ακτές ή τις αμμουδερές παραλίες του.από μακριά δεσπόζει στην ψηλότερη κορυφή του λόφου το Ιστορικό Ρολόι του, ανάμεσα σε φραγκοσυκιές και πεύκα.
Από εδώ η θέα στο λιμάνι και τις απέναντι ακτές είναι εξαιρετική. Κτίστηκε το 1927, είναι ορατό από παντού και αποτελεί το στολίδι της πόλης.
Στην παραλία του Πόρου χτυπά η καρδιά της κοσμοπολίτικης ζωής του νησιού. Αρχίζει από το Σταυρό και φτάνει μέχρι τη δυτική προβλήτα του νέου λιμανιού του Πόρου και έχει μήκος 1.020 μέτρα.
Κατά μήκος της παραλίας ο επισκέπτης συναντά σε σειρά, πλήθος από τουριστικά καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία και πολλά μπαράκια με ελληνική και ξένη μουσική.
Η παραλία του Πόρου, σχεδόν όλη την ημέρα, αλλά ειδικά τα βράδια, σφύζει από ζωή και είναι γεμάτη από κόσμο που κάνει τη βόλτα του στην προβλήτα, δίπλα στη θάλασσα.
Σήμερα ο Πόρος με το παραδοσιακό του χρώμα, τη γραφικότητα,την κοσμοπολίτικη ζωή και τις μοντέρνες ανέσεις έχει δικαίως καταξιωθεί σαν ιδανικός τόπος διακοπών.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ