ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:24:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Περίπου ένα στρέμμα αγροτικής έκτασης (ελιές) έκαψε η φωτιά που προκλήθηκε χθες το απόγευμα στην περιοχή Μπογδάνι στα Αθίκια. Η φωτιά τέθηκε υπο έλεγχο μετά από μία ώρα περίπου. 

-Ο Δήμος Γορτυνίας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Γορτυνίας(ΔΗΚΕΓ) σε την συνεργασία με τον Μελισσοκομικό Συνεταιρισμό Αρκαδίαςκαι τον Σύλλογο Εμποροεπαγγελματιών Βυτίνας θα πραγματοποιήσουν το«4ο Φεστιβάλ μελιού και προϊόντων μέλισσας» από τις 5 έως 7 Αυγούστου 2016 στην πλατεία της Βυτίνας.

-Την Παρασκευή 12 Αυγούστου λήγει η προθεσμία κατάθεσης δικαιολογητικών στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης, από τους πολίτες που επλήγησαν από την πλημμύρα στις 25/06/2016.

-Συνεχίζεται από το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς το αφιέρωμα με τίτλο «Βραδιές 70’ με κλασικές αμερικανικές ταινίες» στους υπαίθριους χώρους του Μουσείου Ελιάς και Ελληνικού Λαδιού στη Σπάρτη.

-Ορκίζονται νεοσύλλεκτοι οπλίτες της Δ' ΕΣΣΟ 2016, θα γίνει σήμερα Πέμπτη 4 Αυγούστου στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Τρίπολη.

-Νέα έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης . Πρόκειται για τα έργα «Κατασκευή τεχνικών έγων στο Ν. Αρκαδίας για άρση επικινδυνότητας στην οδική ασφάλεια» περιοχή Ροεινόι, Καράτουλα, Παλιόχουνι, Μπούφι, Ι.Μ. Φιλοσόφου, Καμενίτσα.

-Απέσυρε τελικά ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Τσώνης και υπό το βάρος των αντιδράσεων ακόμα και από δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, την εισήγησή του προς τα αρμόδια κυβερνητικά όργανα για τη φιλοξενία προσφύγων στον δημοτικό χώρο της «Μακαρίας» (έκτασης 12,5 στρεμμάτων).

-Ορκωμοσία νεοσύλλεκτων οπλιτών θα γίνει στο ΚΕΕΜ Σπάρτης την Παρασκευή στις 10.00 το πρωί.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ