ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Εντυπωσιακός ο "αιώνιος έφηβος" Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην Ασίνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:22:00 μ.μ. |
Εντυπωσιακός ο "αιώνιος έφηβος" Βασίλης Παπακωνσταντίνου στην Ασίνη
Μια μεγάλη συναυλία πραγματοποιήθηκε χτες στην περιοχή της Ασίνης στο Ναύπλιο με τον "αιώνιο έφηβο" Βασίλη Παπακωνσταντίνου.
 Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο ΗΛΙΟΧΩΡΟ ΑΣΙΝΗΣ έναν φανταστικό χώρο που φίλοι του μεγάλου ερμηνευτή είχαν την δυνατότητα να ακούσουν νέες και παλιές επιτυχίες του.
Η διοργανωτές Δημήτρης Πίτρης και Τάσος Νικολαΐδης έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με τον μεγάλο ερμηνευτή Βασίλη Παπακωνσταντίνου αλλά και με την προσέλευση τυο κόσμου που ηταν εντυπωσιακή και όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια για το χώρο που πραγματοποιήθηκε η συναυλία αλλά και για τα υπέροχα τραγούδια του ερμηνευτή.
Ο πλέον αγαπητός συναυλιακός καλλιτέχνης των τελευταίων σαράντα χρόνων, διατηρεί σταθερά δυνατή την φλόγα της σκηνικής του παρουσίας και προσκαλεί τους φίλους του σε μια συναυλία που θα προσφέρει συγκίνηση και δυναμισμό, εκτόνωση και σκέψη.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου κουβαλάει πάντα την κληρονομιά των συνεργασιών του, με σπουδαίους συνθέτες, όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Λοΐζος, ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Νικόλας Άσιμος μεταξύ άλλων και έχει τραγουδήσει ποιητές όπως ο Τάσος Λειβαδίτης, ο Νίκος Καββαδίας, ο Άλκης Αλκαίος, ο Κώστας Καρυωτάκης αλλά και σπουδαίους στιχουργούς όπως ο Κώστας Τριπολίτης και ο Οδυσσέας Ιωάννου.
Μαζί του ηταν οι:

Πιάνο / Keyboards: Ανδρέας Αποστόλου
Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης
Drums: Στέφανος Δημητρίου
Βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη
Κιθάρες –πνευστά: Γιάννης Αυγέρης
Επιμέλεια ήχου: Αλέξανδρος Μπίτος
Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας
Ενορχήστρωση: Αντρέας Αποστόλου

Φωτογραφίες Τάκης Μάζος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ