ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Τζιάβας - Παπαδημητρίου - Κούρος: "Ψυχραιμία και Υπομονή, Σύντροφοι"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:15:00 μ.μ. | |
Τζιάβας - Παπαδημητρίου - Κούρος: "Ψυχραιμία και Υπομονή, Σύντροφοι"
 Με έκπληξη παρακολουθούμε εδώ και ημέρες, ένα απίθανο διαγ(κ)ωνισμό, αμετροέπειας, αλαζονείας και βαθειάς περιφρόνησης, σε καταστατικές διατάξεις, εκλογικά αποτελέσματα, στην ίδια την βούληση των συμπολιτών μας που συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές της 26/6/2016 για την ανάδειξη της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Αργολίδας, από νεόκοπους και φιλόδοξους ηγετίσκους, επίδοξους πολιτευτές και παράγοντες παλαιοκομματικής λογικής και αντίληψης.

Ο ενθουσιασμός, σε συνδυασμό με την άγνοια και την υπερβολική βιασύνη, δεν αποτελούν εχέγγυα επιτυχημένης διαδρομής , σε οποιοδήποτε πεδίο.

Ας αναμένουμε την απόφαση της ΕΚΑΠ, για την διαδικασία συγκρότησης της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ και την ανάδειξη των οργάνων της.

Συστήνουμε, ηρεμία, ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση στα υπερεγώ , ορισμένων συντρόφων.

Τιμώντας την προτίμηση των συμπολιτών μας, στις εσωκομματικές εκλογές της 26/6/2016, θα πράξουμε ότι είναι δυνατό, για την διαφύλαξη του κύρους της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αργολίδας, για την προάσπιση εκείνων των πολιτικών, που εγκαθίδρυσαν το ΠΑΣΟΚ, ως δύναμη ευθύνης, συνέπειας και σοβαρότητας.

Με την προσωπική μας αξιοπρέπεια, αδιαπραγμάτευτη και αταλάντευτη, θα πορευθούμε, σεβόμενοι το καταστατικό, τα Όργανα και τις αποφάσεις τους.

Νικήτας Τζιάβας
Κώστας Παπαδημητρίου
Λουκάς Κούρος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ