ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Ουλής - Κοΐνης: Δεν ειναι καιρός για παιχνίδια …

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:14:00 π.μ. |
Ουλής - Κοΐνης: Δεν ειναι καιρός για παιχνίδια …
 Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε, ότι η Ν.Ε. Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε πριν καν συγκροτηθεί. Η επί πολλά χρόνια συμμετοχή μας σε αυτό το όργανο μας δίνει κάθε δικαίωμα να σχολιάσουμε τα γεγονότα και να ζητήσουμε λύσεις.


Δεν πέρασαν ούτε δυο μήνες που 700 συμπολίτες συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία ανάδειξης της νέας ΝΕ του ΠΑΣΟΚ δίνοντας μια ανάσα ζωής στην αποτελματωμένη πολιτική ζωή της περιοχής. 700 προοδευτικοί συμπολίτες απαιτούν σεβασμό της δημοκρατικής διαδικασίας. Οι αρχαιρεσίες έγιναν με το σύστημα της μονοσταυρίας. Οι τρεις πρώτοι εκλεγέντες τιμήθηκαν με την ψήφο του 55% των εκλεκτόρων. Φυσιολογικά θα έπρεπε να αποτελέσουν την γραμματεία της Ν.Ε..

Δυστυχώς, επικράτησαν μικροπολιτικά παιχνίδια, φατριασμού παλαιοκομματικού τύπου, και αποκλείστηκαν. Οδηγήθηκαν σε παραίτηση.

Όλα αυτά καθώς και μιας πέρα ως πέρα ανικαταστατική* διαδικασία προκάλεσε την οριστική ελλιπή σύνθεση του οργάνου, καθώς από τους 3 επιλαχόντες οι δύο ακολούθησαν σε παραιτήσεις ( κατά δήλωσή τους αν και δεν κλήθηκαν ποτέ να αναπληρώσουν) και ο 3ος δεν δικαιούται να συμμετέχει διότι έλαβε μηδέν(0) σταυρούς.

*Το άρθρο 10 παρ.3 του καταστατικού αναφέρει ότι η εκλογή οργάνων η αντιπροσώπων είναι μυστική κάτι που ισχύει σε κάθε διαδικασία επιλογής προσώπων. Εδώ δεν τηρήθηκε!!!.

Επειδή:

1) Δεν μπορεί να υπάρξει 7μελής ΝΕ από 4 μέλη (μας θυμίζει το γνωστό ανέκδοτο με τον Βαμβακούλα), απαιτούμε σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες.

2)Η έλλειψη αυτών οδηγεί σε νέο κύκλο εσωστρέφειας μαρασμού και απαξίωσης του ΠΑΣΟΚ στο τόπο μας, την στιγμή που ανέκαθεν η εκλογή οργάνων αποτελούσε την απαρχή μιας νέας συγκροτημένης πορείας και εγρήγορσης.

3) Τα μέλη του ΠΑΣΟΚ ζητούν να ζωντανέψουν τα πρωτογενή πολιτικά κύτταρα (Τοπικές Οργανώσεις, Νομαρχιακές Επιτροπές, Συνδικαλιστικές Παρατάξεις κλπ.) για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τα μείζονα.

4) Ο λαός απαιτεί από το ΠΑΣΟΚ να ξαναβρεί τον ιστορικό του ρόλο και να μην αποτελεί ουρά τυχοδιωκτικών πολιτικών συσσωμάτων

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ζητάμε:

1) Τα αρμόδια καταστατικά όργανα να δώσουν άμεσα λύση. Η όποια απόφαση της Επιτροπής Καταστατικού ότι …..τηρήθηκαν οι διαδικασίες, δίνει μιαν αίσθηση γραφειοκρατικής νοσηρότητας ικανής να απομακρύνει και τους ελάχιστους εναπομείναντες πολιτικά ενεργούς.

2) Να κατανοήσουν οι πάντες ότι η συμμετοχή σε ένα κομματικό όργανο αποτελεί αφετηρία προσφοράς στην κοινωνία και όχι ικανοποίηση ματαιοδοξίας και άσκηση καρεκλοθηρίας

3) Να σεβαστούν τα κομματικά μέλη και κατ’ επέκταση την κοινωνία της Αργολίδας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΥΛΗΣ , πρώην γραμματέας ΝΕ
ΤΟΛΗΣ ΚΟΪΝΗΣ, πρώην εκπρόσωπος Τύπου ΝΕ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ