ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά τα εγκαίνια ομαδικής έκθεσης στον Σύλλογο "Ο Παλαμήδης" (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:07:00 π.μ. | | |
Παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά τα εγκαίνια ομαδικής έκθεσης στον Σύλλογο "Ο Παλαμήδης" (βίντεο)
 Με την παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού της Ελλάδας και Επίτιμου Δημότη Ναυπλιέων Αντώνη Σαμαρά άνοιξαν επίσημα οι πόρτες του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄, για την ομαδική έκθεση ζωγραφικής, αγιογραφίας και προσωπογραφίας με έργα Ναυπλιωτών καλλιτεχνών, την Κυριακή 21 Αυγούστου 2016.

Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν στην αίθουσα του Συλλόγου  στην παλιά πόλη του Ναυπλίου όπου  συμμετέχουν οι καλλιτέχνες συμπολίτες μας (με αλφαβητική σειρά) : Σωτηρία Αλεξιάδη, Κώστας Δημούλης, Βαγγέλης Ζερβόπουλος, Κατερίνα Μπεκιάρη – Βασιλείου, Γιάννης Νόνης και Άγγελος Πατρινιός.
Στα εγκαίνια της έκθεσης, τιμώντας τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου ΄΄Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ΄΄ και τους Αναπλιώτες καλλιτέχνες, παραβρέθηκε ο  πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδος και Επίτιμος Δημότης Ναυπλιέων Αντώνης Σαμαράς με την σύζυγο του Γεωργία και τον γιο τους, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να γνωρίσει τα έργα των Ναυπλιωτών καλλιτεχνών.
Επίσης στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ κ. Πόπη Καλκούνου, η δημοτική σύμβουλος Μαρία Ράλλη και πολλοί Ναυπλιείς.
Την έναρξη των εγκαινίων έκανε ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΉΔΗΣ" Θεοδόσης Σπαντιδέας αναλύοντας τα χαρακτηριστικά της τέχνης του κάθε καλλιτέχνη που συμμετέχει στην έκθεση.
Η έκθεση θα παραμένει ανοιχτή και επισκέψιμη κάθε ημέρα από τις 11.00΄ έως τις 14.00΄ τα πρωινά και από τις 19.00΄ έως τις 22.00΄ τα απογεύματα. Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ