ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

Club Med 2: Στο Ναύπλιο το μεγαλύτερο ιστιοφόρο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:59:00 π.μ. |
 Club Med 2: Στο Ναύπλιο το μεγαλύτερο ιστιοφόρο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο
Τα κατάρτια του εντυπωσιακού ιστιοφόρου "έσκιζαν" τον άνεμο καθώς κινούνταν στα ανοιχτά του Αργολικού κόλπου σήμερα Κυριακή 21 Αυγούστου 2016 το πρωί.
Στο Ναύπλιο βρίσκεται από πρωί το μεγαλύτερο ιστιοφόρο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου, το Club Med 2. Τα κατάρτια του εντυπωσιακού ιστιοφόρου "ξεπρόβαλαν" νωρίς το πρωί στα ανοιχτά ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το ιστιοφόρο θα παραμείνει στο Ναύπλιο μέχρι το απόγευμα
Το Club Med 2 ανήκει στην ομώνυμη γνωστή Γαλλική τουριστική εταιρεία, έχει 5 κατάρτια, τα οποία ελέγχονται ηλεκτρονικά ενώ το συνολικό εμβαδόν των πανιών του είναι 2400 τ.μ. To ιστιοφόρο έχει μήκος 194 μέτρα,πλάτος 20 και βύθισμα 5. Μπορεί να φιλοξενήσει στα 8 καταστρώματα του 384 επιβάτες που εξυπηρετούνται απο 214 άτομα πληρώματος.
Κατασκευάστηκε το 1992 στη Χάβρη της Γαλλίας και αδερφό του πλοίο είναι το Wind Surf της Windstar ,το οποίο με τη σειρά του είχε κατασκευαστεί ως Club Med 1. Πλήν των πανιών έχει 2 πετρελαιοηλεκτρικές μηχανές που του δίνουν πρόωση και ταχύτητα μέχρι 15 κόμβους. Μαζί με το αδερφό του αποτελούν τα μεγαλύτερα ιστιοφόρα κρουαζιερόπλοια στον κόσμο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ